Αθλητικά

Βρήκε ομάδα ο Σαλίνο!

Ο Λεάντρο Σαλίνο άργησε αλλά βρήκε τελικά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βιτόρια.

Ο 31χρονος μπακ ήταν χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, μιας και δεν είχε καταφέρει να βρει τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό, μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος άσος πήρε την απόφαση να επαναπατριστεί, καθώς υπέγραψε και επίσημα για ένα χρόνο με τη Βιτόρια, επιστρέφοντας έτσι στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας μετά το 2008.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα