Δευτέρα, 17 Ιουν.
33oC Αθήνα

Αποκαλύφτηκε και επίσημα η νέα BMW X4

Αποκαλύφτηκε και επίσημα η νέα BMW X4

H BMW Concept X4, όπως ονομάζεται, αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή της στη Σαγκάη και σχεδιαστικά είναι επηρεασμένη σφόδρα από την υφιστάμενη X6.

H ΒΜW αποκάλυψε την εμφάνιση που θα έχει η νέα X4 με ένα πρωτότυπο που θα κάνει την παγκόσμια πρώτη του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, στις 21 Απριλίου. Το Concept X4, όπως ονομάζεται, είναι σημαντικά επηρεασμένο από το σχεδιασμό της τετραετούς πλέον ΒΜW X6. Οι δύο τους μοιράζονται την ίδια βασική σιλουέτα και αναλογίες, με ένα ογκώδες εμπρός μέρος, μεγάλους τροχούς, ψηλή βασική γραμμή, μικρή υπερκατασκευή καμπίνας και σχεδόν κάθετο πίσω μέρος. 

Σχεδιασμένη υπό την επίβλεψη του Καρίμ Χαρίμπ, του αρχισχεδιαστή της BMW, επιχειρεί να συνδυάσει την αισθητική ενός παραδοσιακού κουπέ με την ευρωστία ενός ψηλού off-roader. «Αυτή η εικόνα», λέει ο Χαρίμπ, «θα αντανακλάται εφεξής σε όλα τα μοντέλα X της BMW». 

Κάποια σχεδιαστικά στοιχεία του πρωτότυπου Χ4 θα αλλάξουν μέχρι το μοντέλο παραγωγής να πάρει την άγουσα για τις εκθέσεις. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται τα εσωτερικά γραφικά στα φανάρια, ο εμπρός προφυλακτήρας, το σκάφος των καθρεφτών και τα χερούλια των θυρών. Στο πίσω πλευρικό κρύσταλλο θα προστεθεί μια ακόμη φέτα παραθύρου, όπως ακριβώς και στην Χ6. 

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε