Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

F1: Γκρίνια και απογοήτευση στο στρατόπεδο της Ferrari

F1: Γκρίνια και απογοήτευση στο στρατόπεδο της Ferrari

Σκεπτικισμός και γκρίνιες στη Ferrari μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα στο GP του Bahrain.

“Το να βλέπω τη Ferrari να είναι τόσο αργή είναι κάτι που με πονάει πολύ”, δήλωσε απογοητευμένος αλλά και εκνευρισμένος ο Luca di Montezemolo φεύγοντας από το GP του Bahrain. “Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ περισσότερο και να λύσουμε όσο το δυνατό πιο σύντομα πολλά προβλήματα”, συμπλήρωσε.

Την ίδια στιγμή, οι Kimi Raikkonen και Fernando Alonso δήλωναν ότι τα κόκκινα μονοθέσια είναι “μια κατηγορία κάτω” από τις ομάδες που χρησιμοποιούν κινητήρες Mercedes. Και πράγματι, για όλους όσοι είδαν τον αγώνα της Κυριακής δεν ήταν δύσκολο να αντιληφθούν πόσο αργές ήταν οι Ferrari σε σχέση με τον ανταγωνισμό και πόσο πολύ προσπαθούσαν οι δύο οδηγοί της για να κρατηθούν σε μια αξιοπρεπή θέση στην τελική κατάταξη.

Ο Raikkonen δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα ότι όχι μόνο τους περνούσε στις ευθείες με χαρακτηριστική ευκολία οι Mercedes, αλλά στην έξοδο της στροφής 8 τον πέρασε και μια Force India η οποία έδειχνε να είναι σε άλλη κατηγορία.

“Η Force India μόλις είχε βγει από τα pit, αλλά κι εγώ είχα κάνει μόνο δύο γύρους με τα δικά μου ελαστικά. Βγήκα καλά από τη στροφή κι απλά ήρθε δίπλα μου και πέρασε. Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα”, σχολίασε με νόημα ο Kimi.

Aκόμη πιο καυστικός ήταν στα σχόλιά του ο Alonso που πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε όλο το τριήμερο στοBahrain. “Τερματίσαμε στην 9η και 10η θέση απλώς διότι υπάρχουν οκτώ άλλοι καλύτεροι από εμάς. Έχω κερδίσει αυτό το GP τρεις φορές. Δεν ξέχασα ξαφνικά να οδηγώ. Πρέπει να αλλάξουμε τώρα και στην Κίνα να είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Δεν θα ησυχάσω έως ότου αλλάξει αυτή η κατάσταση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

F1: Νικητής ο Hamilton στο συναρπαστικό Grand Prix του Bahrain

F1: Ποινή 5 θέσεων και 3 βαθμών στον Pastor Maldonado (VIDEO)

Αγώνες Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε