Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Νέοι μάρτυρες εμπλέκουν άλλους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI

– Και βουλευτές που τα ονόματά τους δεν είχαν εμπλακεί στην υπόθεση εμπλέκουν σε παράνομες πράξεις δυο νέοι προστατευόμενοι μάρτυρες
– Ανοιχτό το ενδεχόμενο διώξεων κατά κι άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής
– Ομολογία σοκ από τον “απόστρατο”: έτσι κλήθηκαν τα τάγματα εφόδου το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα
– «Ανοίγουν» μέσα στην εβδομάδα οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές των Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Παππά
– Συμπληρωματική κατάθεση ζήτησε να δώσει ο 37χρονος που ειδοποίησε τον Πατέλη για να ενεργοποιηθούν τα τάγματα εφόδου

Στόματα ανοίγουν και νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Την ώρα που ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της, Νίκος Μιχαλολιάκος και Νίκος Παππάς συγκατοικούν στο ίδιο κελί των φυλακών Κορυδαλλού, δυο νέοι μάρτυρες εμφανίστηκαν στο γραφείο των ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση.

Πρόκειται για μάρτυρες που δέχτηκαν να μιλήσουν για τη Χρυσή Αυγή υπό το καθεστώς προστασίας και δεν είναι οι ίδιοι που ήδη έχουν καταθέσει για την υπόθεση.

Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρήστος Παππάς είναι πλέον… συγκάτοικοι στον Κορυδαλλό αφού ζήτησαν να είναι στο ίδιο κελί

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δυο νέοι μάρτυρες φέρονται να έχουν δώσει σαφή στοιχεία για εμπλοκή προσώπων που περιλαμβάνονται μεταξύ των ήδη κατηγορουμένων αλλά και για εμπλοκή άλλων δυο βουλευτών της Χρυσής Αυγής που δεν έχουν αντιμετωπίσει έως σήμερα κατηγορία.

Οι μάρτυρες, σύμφωνα με το Mega, έχουν αναφερθεί σε συγκεκριμένα περιστατικά και δεν αποκλείεται οι μαρτυρίες τους να ανοίξουν το δρόμο για νέες διώξεις κατά των βουλευτών. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόκειται να βουλευτές τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες να εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση.
Άλλωστε, το έλεγαν δικαστικές πηγές, πως η υπόθεση της Χρυσής Αυγής δεν κλείνει με τις προφυλακίσεις, αλλά τώρα ανοίγει.

Πολλά αναμένουν οι διωκτικές αρχές και από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Ηλία Κασιδιάρη, που κατασχέθηκαν από τις έρευνες στα σπίτια τους. Ελέγχονται ήδη από τους αστυνομικούς και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται και τα πρώτα στοιχεία.

Η δολοφονία Φύσσα

Η κατάθεση του «απόστρατου» για το πως δόθηκε το ραντεβού των ταγμάτων εφόδου το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα είναι η πρώτη ομολογία για το τί συνέβη στο Κερατσίνι.

Ο συνταξιούχος που τον αποκαλούν «απόστρατο» είπε πως τον κάλεσε ο Πατέλης στην τοπική της Νίκαιας και πως συνάντησε τους επτά με τα στρατιωτικά παντελόνια που πήγαιναν για «μάχη».

Ο «απόστρατος» αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αντίθετα από τον Γιάννη Άγγο που θεωρείται «πρόσωπο κλειδί» για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο 37χρονος, ο άνθρωπος που κάλεσε τον Πατέλη για να ενεργοποιηθούν τα τάγματα εφόδου, κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος και είναι ο 8ος που οδηγείται στη φυλακή για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως λίγη ώρα αφού απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος, ζήτησε να επιστρέψει στο ανακριτικό γραφείο, αίτημα που ο ανακριτής έκανε δεκτό προσδιορίζοντας το «ραντεβού» τους για τη Τρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τους “έκαψε” ο “απόστρατος”: αποκάλυψε πως ραντεβού των τάγματων εφόδου της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι!

Τώρα όλοι θέλουν να μιλήσουν για τη Χρυσή Αυγή! Νέες καταθέσεις από τους προστατευόμενους μάρτυρες – Κατονόμασαν συγκεκριμένους βουλευτές!

Έδιωξαν τον Λαγό από το κελί για να… συγκατοικήσουν Μιχαλολιάκος και Παππάς

Αυστηροί έλεγχοι στη Βουλή μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Στη φυλακή ο 37χρονος που φώναξε τα τάγματα εφόδου στο Κερατσίνι

“Οδός Παύλου Φύσσα” ο δρόμος που δολοφονήθηκε ο 34χρονος

«Βόμβα» Τσίπρα: Η ΕΥΠ μας παρακολουθεί! – «Το τηλέφωνό μου και των βουλευτών μας, παρακολουθούνται» είπε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι η μόνη! Οι νεοναζιστικές ομάδες που δρουν στη σκιά της – Ποιοι αποκαλούν τα μέλη της «κότες» και «φλώρους»

Με τη στολή των SS και ναζιστικό χαιρετισμό ο Χρήστος Παππάς

Η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με Γερμανούς νεοναζί! – Το ακροδεξιό «τέρας» τρώει την Ευρώπη – Αποκαλυπτικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών

H απολογία του Χρήστου Παππά! Αρνείται το ναζιστικό του παρελθόν

‘Ολη η απολογία Κασιδιάρη – Δικαιολογεί Γερμενή, δεν γνωρίζει τον Ρουπακιά και κατονομάζει προστατευόμενο μάρτυρα

Τι υποστήριξε ο Λαγός στην απολογία του – Διαβάστε την

Ολόκληρη η απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου – Παρουσιάζει μία άλλη Χρυσή Αυγή και καταδικάζει ακόμα και τα μαύρα μπλουζάκια

Αντιπρόεδρος Βουλής: Η συμπεριφορά Κασιδιάρη έχει ιατρική εξήγηση – Πιπιλή: Συγγνώμη με τον μπαμπά του μένει ακόμα;

Ολο το παρασκήνιο από την πρώτη νύχτα του Μιχαλολιάκου στον Κορυδαλλό – Στο ίδιο κελί και ο Λαγός

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε