Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Το τηλεφώνημα μυστήριο του Λαγού μετά τη δολοφονία Φύσσα – Με ποιον μίλησε πριν τον Μιχαλολιάκο – Έρχονται εντάλματα σύλληψης για ακόμα δυο βουλευτές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

– Μίλησε 136 δευτερόλεπτα με δικηγόρο που φέρεται να έχει υψηλές πολιτικές διασυνδέσεις
– Το τηλεφώνημα έγινε 25 λεπτά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και πριν ο Λαγός καλέσει τον Νίκο Μιχαλολιάκο
– Αναμένεται ο δικηγόρος να κληθεί για εξηγήσεις στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής
– Έρχονται εντάλματα σύλληψης για δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής
– Τα ονόματά τους δεν είχαν εμπλακεί μέχρι στιγμής στην υπόθεση

Νέες εξελίξεις φέρνει η αποκάλυψη πως ο Γιάννης Λαγός μίλησε με πρόσωπο μυστήριο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και μάλιστα πριν καν ενημερώσει τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Είχαν περάσει σχεδόν 25 λεπτά από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης του Γιώργου Ρουπακιά στον Παύλο Φύσσα. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αποκάλυψε ποιος μίλησε με ποιον, πότε και πόσο.

Ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας κάλεσε τον βουλευτή της περιοχής, Γιάννη Λαγό να τον ενημερώσει, όπως επέβαλε η δομή της Χρυσής Αυγής. Κι εκείνος, έπρεπε να ενημερώσει τον αρχηγό. Μόνο που πριν καλέσει τον Νίκο Μιχαλολιάκο (ή το σταθερό στα γραφεία της Μεσογείων όπως υποστήριξε ο τελευταίος στην απολογία του αφού εκείνος… κοιμόταν) έκανε ένα άλλο τηλεφώνημα.

Ο δικηγόρος του μίλησε ο Λαγός φέρεται να είναι ο συνήγορος του συγκατηγορούμενού του Νίκου Μίχου

Στις 00:34:31 ο Γιάννης Λαγός καλεί κινητό τηλέφωνο, το οποίο είναι στο όνομα μιας γυναίκας. Στην άλλη άκρη της γραμμής για να συνομιλήσει με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, όμως, δεν είναι γυναίκα, αλλά ένας άνδρας. Πρόκειται για έναν δικηγόρο που έχει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διασυνδέσεις με πολύ γνωστό πολιτικό.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και ο δικηγόρος μίλησαν δυο λεπτά 16 δευτερόλεπτα. Και δυο λεπτά μετά, στις 00:37 ο Λαγός τηλεφωνεί στον Νίκο Μιχαλολιάκο. Όμως στις 02:46:22 καλεί ξανά τον δικηγόρο.

Μετά τις νέες αποκαλύψεις, αναμένεται ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής να καλέσει για εξηγήσεις τον δικηγόρο, ώστε να μάθει γιατί του τηλεφώνησε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Νέοι μάρτυρες φέρνουν… νέα εντάλματα

Τα στόματα έχουν ανοίξει για τα καλά και δυο νέοι μάρτυρες κατέθεσαν στις ανακριτικές αρχές, υπό το καθεστώς προστασίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δυο νέοι μάρτυρες φέρονται να έχουν δώσει σαφή στοιχεία για εμπλοκή προσώπων που περιλαμβάνονται μεταξύ των ήδη κατηγορουμένων αλλά και για εμπλοκή άλλων δυο βουλευτών της Χρυσής Αυγής που δεν έχουν αντιμετωπίσει έως σήμερα κατηγορία.

Στο πλαίσιο των ανακριτικών ερευνών άμεσα αναμένεται να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης, που θα αφορούν σε δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν εμπλακεί, μέχρι στιγμής, στην υπόθεση.

Οι νέοι μάρτυρες εμπλέκουν τους δυο βουλευτές σε συγκεκριμένα περιστατικά.

Πολλά αναμένουν οι διωκτικές αρχές και από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Ηλία Κασιδιάρη, που κατασχέθηκαν από τις έρευνες στα σπίτια τους. Ελέγχονται ήδη από τους αστυνομικούς και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται και τα πρώτα στοιχεία.

Γραφείο… εργασίας η Χρυσή Αυγή!

Στις 20 Σεπτεμβρίου, δυο βράδια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στις 22:12 το βράδυ ο Α. Γ. καλεί τον Ν.Α. και επί 6:31 λεπτά συζητούν την «εργασιακή» απασχόληση του δεύτερου σε ομάδα μπράβων γνωστού ατόμου, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές αρχές για εκβιασμούς.

Ο Ν.Α. συγκεντρώνει το ερευνητικό ενδιαφέρον των αστυνομικών, καθώς πέρα από τη συμμετοχή του στις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής φαίνεται να είναι φανατικός οπαδός δημοφιλούς ομάδας της Αττικής και το Νοέμβριο του 2008 μαζί με άλλα οκτώ άτομα είχε εισβάλει σε τηλεοπτικό στούντιο, όπου διεξαγόταν αθλητική εκπομπή εκτοξεύοντας καπνογόνα και προκαλώντας φθορές.

Είχε κατηγορηθεί για διακεκριμένη φθορά, εμπρησμό, οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεωρούν τη Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση αλλά 6,4% την ψηφίζει!

Εσώρουχα και μια… σφαίρα από τη Ζαρούλια στον Μιχαλολιάκο

Το εγχειρίδιο μίσους της Χρυσής Αυγής – “Πίστευε, υπάκουε, πολέμα”

Δένδιας: Υπήρξαν διεφθαρμένοι αστυνομικοί που συνεργάζονταν με τη Χρυσή Αυγή

Οι φωτογραφίες του Χρήστου Παππά που σοκάρουν – Με στολή SS και ναζιστικό χαιρετισμό – Ο όρκος στον Χίτλερ

Νέοι μάρτυρες εμπλέκουν άλλους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Ποιος θα “στεγάσει” τα “ορφανά” της Χρυσής Αυγής και πως “μπλέκουν” Φράγκος και απόστρατοι

Συγκλονίζει η κατάθεση της κοπέλας του Π. Φύσσα – “Παρακαλούσα την αστυνομία να μας βοηθήσει”

«Βόμβα» Τσίπρα: Η ΕΥΠ μας παρακολουθεί! – «Το τηλέφωνό μου και των βουλευτών μας, παρακολουθούνται» είπε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Αυστηροί έλεγχοι στη Βουλή μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Τους “έκαψε” ο “απόστρατος”: αποκάλυψε πως δόθηκε το ραντεβού των τάγματων εφόδου της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι!

Έδιωξαν τον Λαγό από το κελί για να… συγκατοικήσουν Μιχαλολιάκος

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε