Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εσώρουχα και μια… σφαίρα από τη Ζαρούλια στον Μιχαλολιάκο

Εσώρουχα και μια… σφαίρα από τη Ζαρούλια στον Μιχαλολιάκο

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ όταν κατάλαβαν πως ανάμεσα στα εσώρουχα που πήγαινε η Ελένη Ζαρούλια στον Νίκο Μιχαλολιάκο ήταν και μια σφαίρα των εννέα χιλιοστών.

Μοιάζει απίθανο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό: η γυναίκα του ηγέτη της Χρυσής Αυγής πήγε στην Ασφάλεια για να επισκεφθεί τον κρατούμενο σύζυγό της.

Του είχε πάει και μια αλλαξιά εσώρουχα. Μέσα στο σάκο της είχε… παραπέσει, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και μια σφαίρα των εννέα χιλιοστών.
Η αντιτρομοκρατική σχημάτισε δικογραφία για πλημμέλημα και έστειλε το φάκελο στη Βουλή, ζητώντας την άρση της ασυλίας της Ελένης Ζαρούλια.

Έργα και ημέρες χρυσαυγιτών στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ

Η συμπεριφορά του Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών του στα κρατητήρια του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ δεν έμοιαζε σε τίποτα εκείνη που είχαν έξω. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός και ο Νίκος Μίχος δεν ενοχλούσαν, δε φώναζαν, δεν δημιουργούσαν προβλήματα.

Εξαίρεση ο Χρήστος Παππάς, που ήταν ο πιο εριστικός απ’ όλους και ο Ηλίας Παναγιώταρος, που ήταν ειρωνικός και αποκαλούσε τους αστυνομικούς «Κλουζώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη δυο βουλευτές τα νέα πρόσωπα στην… κόλαση της Χρυσής Αυγής – Ανοίγουν στόματα, έλυσαν τη σιωπή τους δυο νέοι μάρτυρες!

Τους “έκαψε” ο “απόστρατος”: αποκάλυψε πως ραντεβού των τάγματων εφόδου της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι!

Τώρα όλοι θέλουν να μιλήσουν για τη Χρυσή Αυγή! Νέες καταθέσεις από τους προστατευόμενους μάρτυρες – Κατονόμασαν συγκεκριμένους βουλευτές!

Έδιωξαν τον Λαγό από το κελί για να… συγκατοικήσουν Μιχαλολιάκος και Παππάς

Αυστηροί έλεγχοι στη Βουλή μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Στη φυλακή ο 37χρονος που φώναξε τα τάγματα εφόδου στο Κερατσίνι

“Οδός Παύλου Φύσσα” ο δρόμος που δολοφονήθηκε ο 34χρονος

«Βόμβα» Τσίπρα: Η ΕΥΠ μας παρακολουθεί! – «Το τηλέφωνό μου και των βουλευτών μας, παρακολουθούνται» είπε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι η μόνη! Οι νεοναζιστικές ομάδες που δρουν στη σκιά της – Ποιοι αποκαλούν τα μέλη της «κότες» και «φλώρους»

Με τη στολή των SS και ναζιστικό χαιρετισμό ο Χρήστος Παππάς

Η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με Γερμανούς νεοναζί! – Το ακροδεξιό «τέρας» τρώει την Ευρώπη – Αποκαλυπτικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών

H απολογία του Χρήστου Παππά! Αρνείται το ναζιστικό του παρελθόν

‘Ολη η απολογία Κασιδιάρη – Δικαιολογεί Γερμενή, δεν γνωρίζει τον Ρουπακιά και κατονομάζει προστατευόμενο μάρτυρα

Τι υποστήριξε ο Λαγός στην απολογία του – Διαβάστε την

Ολόκληρη η απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου – Παρουσιάζει μία άλλη Χρυσή Αυγή και καταδικάζει ακόμα και τα μαύρα μπλουζάκια

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε