Ελλάδα

128 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια γυναίκα 59 ετών είναι το 128ο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα. Η γυναίκα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Έχασε την μάχη νωρίς το πρωί και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι κατέληξε ασθενής 74 ετών με κορονοϊό σε νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη. Ο άτυχος άνδρας υπέφερε από υποκείμενο νόσημα και δυστυχώς κατέληξε.

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη του ενημέρωση την Πέμπτη είχε ανακοινώσει πως υπάρχουν 55 νέα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα μας και τα περισσότερα είναι σε υγειονομικές δομές με επιδημίες. Συνολικά τα κρούσματα είναι 2.463, με το 56% να αφορά σε άνδρες, τα 574 να σχετίζονται με ταξίδι και τα 1.131 να σχετίζονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πηγαίναμε σαν τους κλέφτες να μαζέψουμε τις ελιές μας» λέει θύμα της μαφίας των Βοριζίων
«Ήταν ένα παλιό αμπέλι που το είχαμε ξεπατώσει, είχαμε πάρει άδεια, είχαμε φυτέψει νέο αμπελώνα και μια μέρα το είδαμε κομμένο. Εύχομαι κανένας άνθρωπος να μη ζήσει αυτό το πράγμα»
Αστυνομικό μπλόκο στα Βορίζια / Φωτογραφία Αρχείου
Ρόδος: Οι μαρτυρίες για παραβίαση του κόκκινου φαναριού και η ταχύτητα των 140 χλμ πίσω από το φονικό τροχαίο
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και με όσα έχουν πει αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο του 45χρονου δεν αποκλείεται να κινούταν τουλάχιστον με 140 χιλιόμετρα, με το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο δρόμο να είναι τα 60
Οδηγός 46