Ελλάδα

35 βαθμοί, αλλά και βροχές

Επιτέλους το καλοκαίρι φαίνεται έφτασε και έτσι σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα έχει λιακάδα
Ο καιρός πάντως συνεχίζει τα τερτίπια του με καταιγίδες τις μεσημεριανές ώρες στα βορειοανατολικά ορεινά ενώ το Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι ως και 7 μποφόρ.
Για την Αττική προβλέπονται λίγα σύννεφα, ενώ υπάρχει και μικρή πιθανότητα βροχής. Το θερμόμετρο που τη νύχτα έπεσε ως του 23 θα ανέβει κατά τη διάρκεια της ημέρας ως του 33.
Στη Θεσσαλονίκη ίσως συννεφιάσει λίγο το μεσημέρι όμως γενικά ο καιρός θα είναι καλός, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει ως και 29 βαθμούς.
Ως 35 βαθμούς η Θερμοκρασία στα Δυτικά, μέχρι 34 στη Θεσσαλία την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ενώ στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη το θερμόμετρο θα φτάσει ως και 33 όμως οι άνεμοι θα είναι κατά τόπους ισχυροί και θα φτάνουν και τα 7 μποφόρ.


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή – Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός
Η Τροχαία Αττικής έχει ανακοινώσει αναλυτικά τα σημεία όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και τις περιοχές όπου θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση
42ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2025
Συνελήφθησαν οι δύο δράστες της δολοφονίας του 31χρονου Ουκρανού στον Άγιο Παντελεήμονα - Αθώος ο 48χρονος συγκάτοικος
Οι δράστες έδεσαν τον 48χρονο και του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα απο αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ακινητοποίησαν και τον 31χρονο ,στον οποίο προκάλεσαν θανάσιμα τραύματα
Ο 48χρονος συγκάτοικος του 31χρονου θύματος