Ελλάδα

400.000 εργαζόμενοι δεν πήραν μισθό!

Το κραχ είναι πλέον πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα. Χιλιάδες είναι οι επιχειρήσεις που δεν πλήρωσαν μισθούς, εκατοντάδες χιλιάδες τα ελληνικά νοικοκυριά που δεν είχαν εισόδημα αυτό το μήνα.

Τα στοιχεία είναι σοκαριστικά. Υπάρχουν εταιρείες που δεν πληρώνουν τους μισθούς των εργαζομένων για μήνες, κάποιοι δεν έχουν λάβει ακόμη ούτε το δώρο του Πάσχα.

Όπως είπε μιλώντας στον Σκάι ο ειδικός γραμματέας της Επιθεώρησης Εργασίας τα στοιχεία δείχνουν ότι πέρυσι σε μια χρονιά δύσκολη, αλλά πολύ καλύτερη από τη φετινή, 120.000 επιχειρήσεις δεν κατέβαλαν τους μισθούς στην ώρα τους.

Ο αριθμός αυτός μεταφράζεται σε 400.000 εργαζόμενους που με βάση ότι πλέον ένας μισθός αποτελεί και το μοναδικό εισόδημα των οικογενειών μιλάμε για εκατομμύρια συμπολίτες μας με οικονομικό πρόβλημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Χριστούγεννα με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας – Χιόνια στα βόρεια
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 16 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 18 με 19 και στην Κρήτη τους 20 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο διοικητή της πυροσβεστικής στα Πορρόια Σερρών - «Δεν έχουμε κανένα σημάδι» λέει συγγενής του
«Πριν φύγει δεν είπε σε κανέναν τίποτα, ούτε φαινόταν να τον απασχολεί κάτι», αποκάλυψε ο σύζυγος της αδελφής του 45χρονου πυροσβέστη που εξαφανίστηκε
σέρρες