Ελλάδα

4ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Μετά την ΑΔΕΔΥ και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση 4ωρης στάσης εργασίας (8.30 έως 12.30) την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011.

Είναι η ημέρα συζήτησης της υπόθεσης των συμβασιούχων του δημοσίου στον Αρειο Πάγο- για τους εργαζόμενους που απασχολούνται με συμβάσεις στο δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα.

Σύμφωνα με τη Γενική Συνομοσπονδία, η 4ωρη στάση στόχο έχει την διευκόλυνση των εργαζομένων για τη μαζική συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου στον Αρειο Πάγο καθώς συζητείται η υπόθεση των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τύρναβος: «Ο 88χρονος πυροβόλησε τον σύντροφο της εγγονής του επειδή δεν άντεχε την τοξική σχέση τους»
Κάτοικος της περιοχές αναφέρει πως ο 18χρονος είχε παραβατική συμπεριφορά, έβαζε φωτιές και κακοποιούσε τις πρώην συντρόφους του και για αυτό ο ηλικιωμένος τον πυροβόλησε στην πλάτη
Καραμπίνα 6