Ελλάδα

75χρονος αυτοκτόνησε σε χωριό στην Αχαΐα – Κρεμάστηκε από δέντρο και άφησε σημείωμα

Στο σημείωμα ανέφερε τους λόγους για τους οποίους δεν ήθελε πλέον να ζει
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία χωριού της Αιγιάλειας στην Αχαΐα, η αυτοκτονία 75χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα δέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 για την αυτοκτονία, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης (18/11/25) σε χωριό στην Αχαΐα, όταν ο άνδρας βρέθηκε σε κτήμα, από γνωστούς του, κρεμασμένος από ένα ελαιόδεντρο, με σχοινί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις του αστυνομικού τμήματος Αιγιάλειας που βρήκαν σημείωμα που είχε γράψει ο ίδιος όπου ανέφερε τους λόγους για τους οποίους δεν ήθελε πλέον να ζει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με τον 21χρονο Νικήτα λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί στο Ηράκλειο - «Δικαιολογούσε τη συμπεριφορά του 54χρονου, δεν πίστευε ότι θα του κάνει κακό»
Λίγες ώρες πριν πέσει νεκρός, ο Νικήτας επισκέφτηκε το συνεργείου φίλου του , σε πλάνα από το οποίο φαίνεται χαρούμενος να χορεύει χωρίς να έχει ιδέα για το ότι ζει τις τελευταίες του στιγμές
Ο 21χρονος Νικήτας