Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Athens Ledra: Παρέμβαση εισαγγελέα ζητούν οι εργαζόμενοι – Δέσμευση Νεφελούδη για τα επιδόματα ΟΑΕΔ και επίσχεσης

Athens Ledra: Παρέμβαση εισαγγελέα ζητούν οι εργαζόμενοι – Δέσμευση Νεφελούδη για τα επιδόματα ΟΑΕΔ και επίσχεσης

Έξω από το υπουργείο Εργασίας συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης (01.06.2016) 30 από τους εργαζομένους του ξενοδοχείου Athens Ledra, που από τη μια στιγμή στην άλλη έμειναν χωρίς δουλειά.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν να συναντήσουν τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη, ο οποίος τους δέχτηκε στο γραφείο του. Ανάμεσα στα αιτήματά τους ήταν να πάρουν άμεσα στο επίδομα των 1.000€ από τον ΟΑΕΔ αλλά και το επίδομα επίσχεσης, με τον γγ του υπουργείου να δεσμεύεται πως θα κινήσει άμεσα τις διαδικασίες.

Επίσης, οι εργαζόμενοι του Athens Ledra (πρώην Ledra Marriott), που ζητούν την παρέμβαση εισαγγελέα για τυχόν ποινικές ευθύνες όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο έκλεισε το γνωστό ξενοδοχείο, ζήτησαν να γίνει μια τριμερής συνάντηση άμεσα στο υπουργείο Εργασίας. Συμφωνήθηκε να γίνει τελικά τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 11:00 το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ

Οι εργαζόμενοι του Athens Ledra είναι απλήρωτοι από τα μέσα Μαρτίου και γι’ αυτό έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας. Ανάμεσα στα αιτήματα που εξέθεσαν στον γγ του υπουργείου Εργασίας είναι η άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους και η άμεση επαναλειτουργία του ξενοδοχείου ώστε να μη χάσουν τις δουλειές τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε