Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Εκλογές 2014: Με τι καιρό θα ψηφίσουμε;

Εκλογές 2014: Με τι καιρό θα ψηφίσουμε;

Πώς θα είναι ο καιρός την ημέρα των εκλογών; Αναλυτική πρόγνωση για το Newsit από τον μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό.

Με τι καιρό θα φηφίσουμε:

Περιμένουμε καλό καιρό το πρωί αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που παροδικά στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικές τοπικές μπόρες κυρίως στις ορεινές περιοχές. Η ορατότητα θα εινα περιορισμένη το πρωί στα δυτικά και βόρεια της χώρας ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη τοπικά εως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εως 23 βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 25 με 26 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα κυμανθεί από 14 εως 24 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττικη το πρωί περιμένουμε λιακάδα με λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3 μποφόρ και στα ανοιχτά του νομού εως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 25 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί 2 με 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 εως 22 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού:

Ο καιρός της κάλπης σε 7 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας:

– Στο Ηράκλειο περιμένουμε λίγα σύννεφα που κυρίως προς τον Ψηλορείτη θα πυκνώσουν το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 εως 22 βαθμούς κελσίου.
– Στην Πάτρα περιμένουμε λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 22 βαθμούς κελσίου.
– Στην Κέρκυρα περιμένουμε νεφώσεις που τοπικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

Click4more: Διαβάστε τα πάντα για τις εκλογές στην ειδική σελίδα του newsit πατώντας ΕΔΩ

– Στη Λάρισα περιμένουμε νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί το πολύ 2 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 εως 25 βαθμούς κελσίου.
– Στη Νάξο περιμένουμε αίθριο καιρο το πρωί αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.
– Στην Αλεξανδρούπολη περιμένουμε λιακάδα το πρωί και λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εως 22 βαθμούς κελσίου.
– Στα Ιωάννινα περιμένουμε αραιές νεφώσεις το πρωί που θα πυκνώσουν το μεσημέρι και το απόγευμα. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 6 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

Με τι καιρό θα επιστρέψουν οι ψηφοφόροι

Τη Δευτέρα περιμένουμε αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που παροδικά θα πυκνώσουν και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα ηπειρωτικά και κυρίως στις ορεινότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, όμως στα νότια πελάγη και κυρίως στη θάλασσα της Ρόδου και στο Καστελλοριζο θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 12 εως 24 βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εως 27 με 28 βαθμούς ενώ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 14 εως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 13 εως 26 βαθμους κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν το μεσημέρι και το απογευμα στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 2 με 3 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 11 εως 24 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού:


ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκλογές 2014: Άνοιξαν οι κάλπες! – Από νωρίς οι ψηφοφόροι στα εκλογικά κέντρα

Εκλογές 2014: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε πριν φτάσετε μπροστά στην κάλπη

Εκλογές στο Newsit – Λεπτό προς λεπτό, ενημέρωση για όλους του Δήμους και όλες τις Περιφέρειες

Τι ώρα θα βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών

Που ψηφίζω – Πως ψηφίζω – Βρες το εκλογικό σου κέντρο

Εκλογές 2014: Τη Δευτέρα στο studio του Newsit τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Εκλογές 2014: Με… ούζα χαλάρωσαν πριν τις κάλπες Σαμαράς και Τσίπρας

Στήριξη Σαμαρά σε Σπηλιωτόπουλο μια μέρα πριν τις δημοτικές εκλογές: «Το δίλημμα είναι συγκεκριμένο: Άρης ή αναρχία»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε