Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έρχεται μίνι καύσωνας με βροχές και καταιγίδες!

Έρχεται μίνι καύσωνας με βροχές και καταιγίδες!

Αλλάζει ο καιρός από το βράδυ με σποραδικές βροχές και καταιγίδες.Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος.Ταλαιπωρία το μεσημέρι στους δρόμους από την καταρρακτώδη βροχή σε Καλλιθέα, Φάληρο, Μοσχάτο και άλλες περιοχές των Νοτίων Προαστίων.Ξαφνική μπόρα αναστάτωσε και την Τρίπολη.Σε εγρήγορση η πυροσβεστική που ως τώρα δεν έχει δεχτεί κλήσεις.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου ξέσπασε καταρρακτώδης βροχή σε πολλές περιοχές των Νοτίων Προαστίων, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στην Καλλιθέα, το Μοσχάτο και το Φάληρο. Ωστόσο, εδώ και λίγη ώρα η βροχή έχει καταλαγιάσει.
Φωτό - Newsit
Φωτό - Newsit
Φωτό - Newsit
Φωτό - Newsit
Φωτό - Newsit
Φωτό - Newsit
Παρότι τα προβλήματα στους δρόμους είναι μεγάλα, οι πληροφορίες λένε πως, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, η πυροσβετική δεν έχει δεχθεί κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από κατοικίες.

Προβλήματα και στην Τρίπολη

Όπως αναφέρει το kalimera arkadia, το πρωί του Σαββάτου, όλες οι καφετέριες ήταν γεμάτες, με τον κόσμο να απολαμβάνει τον ήλιο και τον ζεστό καιρό.

Ξαφνικά, όμως λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι, ένα ξαφνικό ισχυρό μπουρίνι, αναστάτωσε την πόλη. Η βροχή χάλασε τα πάντα, οι καφετέριες άδειασαν αμέσως και ο κόσμος περίμενε στις άκρες των δρόμων για να καταλαγιάσει η μπόρα.

Το βίντεο του “Καλημέρα Αρκαδία” είναι από τη στιγμή που ξέσπασε το μπουρίνι στην Πλατεία Άρεως.

Η πρόβλεψη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Αλλάζει ο καιρός από το μεσημέρι σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Για σήμερα, η ΕΜΥ προβλέπει σποραδικές βροχές ή καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και στα ορεινά της χώρας.

Ειδικά για την Αττική, κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως 31 βαθμούς Κελσίου και στα παραθαλάσσια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο Κυριακή, προβλέπονται σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και βόρειοι άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Για τη Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο 5-6 μποφόρ. Αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Δείτε αναλυτικά για τον καιρό στη σελίδα του Newsit Weather Center

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιστρέφουν τα… 30αρια! Βοριάδες στο Αιγαίο και βροχές στα ανατολικά και νότια – Όλη η πρόγνωση του καιρού

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο μαθήτρια από την πτώση του δέντρου που βλέπετε σε παιδική χαρά – Δείτε φωτό και βίντεο!

Λάσπη και κρύο – Χειμωνιάτικο σκηνικό στήνει ο καιρός σε όλη τη χώρα

Ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε