Ελλάδα

Live: Πρώτη Παγκόσμια Πιστοποίηση Αρχαίων Ελληνικών

Τη δημιουργία της πρώτης Διεθνούς Πιστοποίησης της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας ανακοινώνει σε Συνέντευξη Τύπου ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου PeopleCert Βύρων Νικολαΐδης.

Στη συνέντευξη, την οποία συντονίζει η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, συμμετέχουν η Ακαδημαϊκός και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ανάπτυξης των εξετάσεων κα Γεωργία Ξανθάκη – Καραμάνου και οι ακαδημαϊκοί και μέλη της επιτροπής: κ.κ. Dr. Luigi Miraglia Πρόεδρος της Ακαδημίας Κλασσικών Γλωσσών στη Ρώμη “Vivarium Novum”, η Kαθηγήτρια Κλασικών Σπουδών και διευθύντρια του TLG (Thesaurus Linguae Graecae) στο Πανεπιστήμιο Irvine της Καλιφόρνιας Δρ. Mαρία Παντελιά, ο καθηγητής της Νεοελληνικής και διευθυντής του Προγράμματος Νεοελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ Dr. Jacques Bouchard.

Επίσης τιμούν με την παρουσία τους οι κ.κ. Χριστόφορος Χαραλαμπάκης, ομότιμος Καθηγητής Γλωσσολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο καθηγητής Middle Eastern Studies στο Πανεπιστήμιο του Cambridge Dr. Benjamin Kantor.

Στη συνέντευξη παρευρίσκεται και η υφυπουργός Παιδείας κα. Ζέττα Μακρή. Χαιρετισμό απευθύνει η Andrea Marcolongo, συγγραφέας.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 20
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 10