Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαρία Νταλιάνη: Οι νέες αποκαλύψεις από την ιατροδικαστική έκθεση

Μαρία Νταλιάνη: Οι νέες αποκαλύψεις από την ιατροδικαστική έκθεση

Η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια της 21χρονης φοιτήτριας Μαρίας Νταλιάνη παίχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (07.10.2015) στο Α’ Νεκροταφείο, όμως ο επίλογος θα γραφτεί όταν οι γονείς και οι φίλοι της μάθουν τι συνέβη ακριβώς.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας όπου έμενε με τη μητέρα και τον πατριό της. Την αναζητούσαν από την περασμένη Τετάρτη, όταν χάθηκαν τα ίχνη της. Τη βρήκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, νεκρή, στον ακάλυπτο. Από τότε ξεκίνησε ένας νέος αγώνας δρόμου: να μάθουν οι δικοί της άνθρωποι τι συνέβη τις τελευταίες ώρες της ζωής της. Γιατί βρέθηκε νεκρή. Αυτοκτόνησε; Κι αν και, τι την ώθησε στην πτώση από τον 4ο όροφο;

Η ιατροδικαστική εξέταση, όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, δεν έδειξε ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Από την πρώτη στιγμή οι εκτιμήσεις “έδειχναν” προς την αυτοκτονία. Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο νεαρό κορίτσι είχε συντριπτικά κατάγματα σε όλο της το σώμα από την πτώση από τον 4ο όροφο και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στις καταθέσεις όχι μόνο των γονιών της αλλά και των φίλων της, πολλοί από τους οποίους έχουν πει στην αστυνομία πως η 21χρονη δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και πως εξαιτίας της κακή της ψυχολογίας είχε παραμελήσει τον εαυτό της και δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι.

Κατάθεση στην αστυνομία έχει δώσει και ο νεαρός με τον οποίο είχε σχέση αλλά πριν μερικούς μήνες χώρισαν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε