Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Βενιζέλος σφαγέας…ο Σαμαράς γκαρσόνι…και το γουρουνάκι PSI – Η απίστευτη αφίσα των μικροομολογιούχων στη Συγγρού

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Eξω από τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού διαμαρτυρήθηκαν οι μικροομολογιούχοι που είδαν τις οικονομίες μιας ζωής να εξανεμίζονται μετά το κούρεμα στα ομόλογα του Δημοσίου. Την παράσταση έκλεψε η αφίσα τους που δείχνει τον Ευάγγελο Βενιζέλο σφαγέα και τον Αντώνη Σαμαρά γκαρσόνι να σερβίρει στο πιάτο γουρουνάκι PSI.

Με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης που γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου, οι μικροομολογιούχοι συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Περίπου 15.000 άνθρωποι που κάποτε εμπιστεύθηκαν το ελληνικό δημόσιο, άνθρωποι που κάποτε ήταν νυκοκυραίοι, είδαν τις οικονομίες μιας ζωής να εξανεμίζονται μετά το κούρεμα των ομολόγων.

Η αφίσα που έκλεψε την παράσταση

Με πανό στα χέρια που γράφουν “μας καλέσατε και μας κλέψατε” οι μικροομολογιούχοι ζήτησαν επιτέλους να βρεθει μια λυση στο πρόβλημά τους.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Η αφίσα τους που δείχνει τον Ευάγγελο Βενιζέλο σφαγέα και τον Αντώνη Σαμαρά γκαρσόνι να σερβίρει στο πιάτο το γουρουνάκι κουμπάρα PSI έκλεψε τις εντυπώσεις.

ΦΩΤΟ NEWSIT

“Μια φορά και έναν καιρό είχαμε ένα γουρουνάκι για να μαζέψουμε τις οικονομίες μας…Λίγα χρόνια αργότερα ήρθε κάποιος κύριος και μας τις πήρε….Ποιος είναι;” γράφει μια ακόμη ευφάνταστη αφίσα των μικροομολογιούχων.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Στην είσοδο των γραφείων της ΝΔ υπήρχαν παρατεταγμένες αστυνομικές δυνάμεις.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή της ΝΔ Κωνσταντίνο Τσιμάρα ο οποίος όπως δήλωσαν οι μικροομολογιούχοι στο Newsit τους είπε πως ίσως βρεθεί κάποια λύση όταν φύγει η τρόϊκα από την Ελλάδα. 



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μικροομολογιούχοι απείλησαν να λιντσάρουν δικαστές του ΣτΕ – VIDEO

Το συγκλονιστικό video των μικροομολογιούχων

Ένταση με μικροομολογιούχους κοντά στο σπίτι Σαμαρά

Με μαύρα πανό οι μικροομολογιούχοι τίμησαν τον Γ. Ντόκο (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε