Ελλάδα

Οικογένεια Γκιόλια: “Ζητάμε από τον Θεό να συγχωρέσει τους δολοφόνους του Σωκράτη”

Με μια συγκλονιστική ανακοίνωση που απευθύνεται σε πρώτο πρόσωπο στον άνθρωπό τους που χάθηκε τόσο άδικα, η οικογένεια του Σωκράτη Γκιόλια ευχαριστεί όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος τους...

εύχονται η θυσία του να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι, όπως λένε στη συνείδηση του ελληνικού λαού και ζητούν από τον Θεό να συγχωρέσει τους δολοφόνους του.

Ολόκληρη η ανανκοίνωση της οικογένειας όπως αναρτήθηκε στο blog Troktiko:

Σωκράτη μας,

πριν οκτώ χρόνια που σε παντρέψαμε είχες γεμίσει μια μεγάλη εκκλησία με φίλους και γνωστούς για να σου ευχηθούν να ζήσεις. Χθες, γέμισες πάλι εκτός από την εκκλησία και όλη την πλατεία για το τελευταίο αντίο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την ψυχή μας όλους, γνωστούς και άγνωστους, που συμμετέχουν στον πόνο μας για τον άδικο χαμό σου.

Τα στοιχεία της ψυχής σου, η βαθειά σου πίστη, η καθαρότητα της ζωής σου και η φιλάνθρωπη καρδιά σου μας βεβαιώνουν ότι είσαι στην αγκαλιά του Θεού και αυτό είναι η μόνη μας παρηγοριά.

Ευχόμαστε η θυσία σου να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Η γυναίκα σου, οι γονείς σου και τα αδέρφια σου σαν το καλύτερο μνημόσυνο ζητούν από το Θεό να συγχωρέσει τους φονιάδες σου όπως και συ θα ήθελες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαθητές στη Μύκονο καταγγέλλουν πως καθηγητής τους βρίζει και τους σπρώχνει - «Θα σε σκίσω στα δύο αλήτη»
Σε βάρος του καθηγητή έχουν γίνει καταγγελίες και από τους συναδέλφους του αλλά έχει αθωωθεί όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι - Οι εκκλήσεις των γονιών των μαθητών
Προαύλιο σχολείου
2
Τι υποστηρίζει ο Τούρκος μαφιόζος για τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη: «Δεν γνώριζα πως ήταν άνδρες της ΕΥΠ, βρισκόμουν σε πανικό»
Ο 48χρονος σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την ένοπλη επίθεση, υποστήριξε πως νόμιζε ότι μέσα στο αυτοκίνητο των πρακτόρων ήταν μέλη αντίπαλης τουρκικής συμμορίας τα οποία θέλουν να τον σκοτώσουν
Χωριό
7