Ελλάδα

ΤΑΙΠΕΔ: Ξεκινά η διαδικασία αξιοποίησης της Ελληνικής Εταιρίας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού

Την έναρξη διεθνούς διαγωνισμού για την απόκτηση ποσοστού 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Ελληνικής Εταιρίας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού ΑΕ που κατέχει το ΤΑΙΠΕΔ, ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διαγωνιστική διαδικασία προβλέπεται να διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Αρχικά θα υποβληθεί εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές και στη συνέχεια θα κατατεθούν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές από τους προεπιλεγέντες υποψηφίους.

Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ για το έργο είναι η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδας και η Kantor Management Consultants, νομικοί σύμβουλοι η δικηγορική εταιρεία Hogan Lovells International LLP και το δικηγορικό γραφείο M. & Π. Μπερνίτσα και τεχνικός σύμβουλος η Louis Berger S.A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σταυρίδης: Έστειλα κατά λάθος τη φωτογραφία στον τοπικό Τύπο

Παραιτήθηκε ο Στέλιος Σταυρίδης από Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ – Την παραίτηση είχε απαιτήσει ο υπουργός Οικονομικών – Όλο το παρασκήνιο

ΤΑΙΠΕΔ: Κανένα πρόβλημα στις αποκρατικοποιήσεις από την παραίτηση Σταυρίδη – Δεν επηρεάζεται η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ

Την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ ζήτησε ο Γιάννης Στουρνάρας

Ναι, από το ΤΑΙΠΕΔ στην αγορά της ΔΕΣΦΑ από τη Socar

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η συγκινητική ανάρτηση της Παυλίνας Κωνσταντάρα για τον Δημήτρη Κωνσταντάρα - «Ταλαιπωρήθηκε και στεναχωρήθηκε πολύ, δεν είναι δίκαιο»
Η κόρη του Δημήτρη Κωνσταντάρα, Παυλίνα έκανε σήμερα Δευτέρα, μία συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του πατέρα της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook
Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας και η κόρη του, Παυλίνα