Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του Τσέσνα – Απανθρακωμένοι οι πιλότοι

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του Τσέσνα – Απανθρακωμένοι οι πιλότοι

– Το αεροπλάνο είχε χαθεί από τα ραντάρ την Κυριακή
– Τα συντρίμμια βρέθηκαν κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων
– Άνδρες της ΕΜΑΚ σπεύδουν στο σημείο
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (17.10.2016), λίγα χιλιόμετρα μακριά από το πάρκινγκ του χιονοδρομικού Καλαβρύτων. Τα συντρίμμια του μοιραίου Τσέσνα εντόπισε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας που μετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροπλάνου.

Όπως αναφέρει το OnAlert.gr, οι πιλότοι του ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας εντόπισαν το Τσέσνα, που είχε συντριβεί τρία χιλιόμετρα βόρεια του πάρκινγκ του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων και είδαν τους πιλότους. Ο μηχανικός του ελικοπτέρου είχε το δύσκολο έργο να κατέβει στο σημείο της συντριβής και να βρει τους δυο χειριστές απανθρακωμένους.

Ο 32χρονος πιλότος – εκπαιδευτής του Τσέσνα ήταν σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας Σωτήρης Αντωνόπουλος και υπηρετούσε στην 384 Μοίρα Έρευνας και Διάσωσης ως πιλότος ελικοπτέρων Super Puma. Ήταν έμπειρος πιλότος με πολλές ώρες πτήσης (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Ο άτυχος πιλότος Σωτήρης Αντωνόπουλος

Τα ίχνη του Τσέσνα χάθηκαν απόγευμα της Κυριακής (17.10.2016) μεταξύ ορεινού όγκου Καλαβρύτων και Κορινθιακού ενώ εκτελούσε πτήση από Ανδραβίδα προς Μέγαρα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε