Ελλάδα

ΑΑΔΕ: Επιβάτης πιάστηκε με 17 κιλά κοκαΐνης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Η αξία της κοκαΐνης ξεπερνά τα 850.000 ευρώ και μπορεί να αγγίξει μέχρι και το 1.700.000 ευρώ

Δεκαεπτά κιλά κοκαΐνης ανακάλυψαν ελεγκτές της ΑΑΔΕ – Τελωνεία, στις βαλίτσες ενός επιβάτη που έφτασε από τη Βραζιλία και μέσω του Ντουμπάι στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Ειδικότερα, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τη συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών «Diego» και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποίησαν έλεγχο σε επιβάτη ιταλικής υπηκοότητας, ο οποίος ταξίδευε από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας μέσω Ντουμπάι με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Κατά τον έλεγχο, στην αποσκευή του Ιταλού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 17 κιλών.

Ο επιβάτης συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

AADE KOKAINI AERODROMIO

AADE KOKAINI AERODROMIO

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών (ΣΟΔΝ), η αξία της κατασχεθείσας ποσότητας ξεπερνά τα 850.000 ευρώ και μπορεί να αγγίξει μέχρι και το 1.700.000 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Με νάρκωσε και με έκλεψε» λέει ο 42χρονος για την οικιακή βοηθό στη Γλυφάδα - «Δεν έχω καμία σχέση» απαντά η ίδια
«Όταν ξύπνησα πήγα στους γείτονές μου και ζήτησα βοήθεια, τους ζήτησα να καλέσουν την αστυνομία, ήμουν χάλια, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά. Τότε κατάλαβα ότι μου λείπουν χρήματα και κινητά»
Η οικιακή βοηθός στη Γλυφάδα
Το μήνυμα της νέας προέδρου του Αρείου Πάγου: Οι υπερδικαστές», η απονομή της δικαιοσύνης και οι αιχμές για την υπόθεση των Τεμπών
"Οι δικαστές πρέπει να απαντούν θεσμικά, ήτοι κατά την άσκηση του δικαιοδοτικού τους έργου, πιστοί στο Σύνταγμα και τους νόμους, οφείλουν να δικάζουν ψύχραιμα, με βάση τη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους"
Άρειος Πάγος 4
Νέα πρόκληση από την Τουρκία - Εξέδωσε Navtex και ζητά την αποστρατικοποίηση 23 ελληνικών νησιών στο Αιγαίο
Τα 23 νησιά είναι: Θάσος, Άγιος Ευστράτιος, Ψαρά, Σαμοθράκη, Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Ικαρία, Σάμος, Αστυπάλαια, Ρόδος, Χάλκη, Κάρπαθος, Κάσος, Τήλος, Νίσυρος, Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος, Λειψοί, Σύμη, Κως και Καστελόριζο
Τουρκική φρεγάτα 51
Η ΕΛ.ΑΣ. επικοινώνησε με την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε η Μαράια
Η Μαράια γνωστοποίησε ότι δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα από Τούρκο οπαδό το οποίο έγραφε: «Θα σκοτώσουμε όλη σου την οικογένεια. Θα φοβάσαι όπου κι αν πας».
Η Μαράια Αντετοκούνμπο κατά την άφιξη της Εθνικής 13