Ελλάδα

Αγία Βαρβάρα: 30χρονος λήστευε οδηγούς ταξί – Αναζητείται συνεργός του

Συνελήφθη 30χρονος που διέπραττε ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί στην Αγία Βαρβάρα. Εξιχνιάστηκαν τρεις ληστείες και μία κλοπή.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνέλαβαν στην Αγία Βαρβάρα έναν 30χρονο για ληστείες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος οδηγών ταξί, βία κατά υπαλλήλων, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων. Αναζητείται συνεργός του.

Ειδικότερα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν την Κυριακή (24.03.2024) τον 30χρονο, ο οποίος αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί, να κινείται πεζός στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας σε παρακείμενο δρόμο, απωθώντας και τραυματίζοντας έναν αστυνομικό.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης, ο 30χρονος ενεργώντας είτε από κοινού με έτερο συνεργό είτε μόνος του, έμπαινε κυρίως βραδινές ώρες σε ταξί, ως επιβάτης και κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, με την απειλή μαχαιριού ή απειλής χρήσης βίας, άρπαζε από τους οδηγούς, χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Από την έρευνα, εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις ληστειών οδηγών ταξί και μία κλοπή από περίπτερο από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διευθύντρια σχολείου της Πάτρας κατηγορείται για «ψυχολογικό εκβιασμό στους μαθητές» – Καταγγελίες ότι τους βάζει να γονατίζουν για να ζητήσουν συγγνώμη
Για την υπόθεση έχει δημιουργηθεί φάκελος και έχει σταλεί στο υπουργείο Παιδείας, με γονείς και μαθητές να περιμένουν τα αποτελέσματα
ÈáíÜóéìïò ôñáõìáôéóìüò 11÷ñïíïõ ìáèçôÞ óôï ðñïáýëéï ôïõ 6ïõ Äçìïôéêüõ Ó÷ïëåßïõ Á÷áñíþí áðü áäÝóðïôç óöáßñá êáôá ôçí äéÜñêåéá ó÷ïëéêÞò ãéïñôÞò.
(EUROKINISSI
«Η Μάγια δεν θα βλάψει κανέναν πια» λέει η πλευρά του 17χρονου δολοφόνου στην Πολωνία υποστηρίζοντας ότι η 16χρονη του έκανε bullying
«Η Μάγια δεν ήταν πίσω από τον λογαριασμό που σαρκάζαμε τον 17χρονο» απαντά η μαθήτρια που καταγγέλεται ότι μαζί με τη νεκρή Μάγια του έκαναν bullying
Η άτυχη Μάγια που δολοφονήθηκε στην Πολωνία από τον 17χρονο