Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Πώς αποκαλύφθηκε η τραγωδία με τον νεκρό και τον τραυματία – Τους βρήκε σε λίμνη αίματος η μητέρα του ενός

Ο Πολωνός τραυματίας κατέθεσε πως 4 άνδρες μπήκαν στο σπίτι και ξεκίνησαν να τους χτυπούν - Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν σημάδια διάρρηξης στο σπίτι όπου έγινε το μοιραίο

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με το θρίλερ που εκτυλίχθηκε την Παρασκευή (10.10.2025) στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν κάτοικοι της περιοχής είδαν να τρέχει στον δρόμο ένας νεαρός, γεμάτος αίματα και έχοντας τα χέρια του δεμένα με tie wrap. Ο άνδρας με καταγωγή από την Πολωνία, ούρλιαζε για βοήθεια, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, πως κάτι πολύ χειρότερο του έχει συμβεί.

Αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα, βρήκε επίσης δεμένο, μέσα σε λίμνη αίματος, παραμορφωμένο από τον άγριο ξυλοδαρμό και νεκρό, ακόμη έναν άνδρα, ουκρανικής καταγωγής. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί ποιος και γιατί βασάνισε τους 2 άνδρες. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Οι αρχές εξετάζουν και το σενάριο μήπως τα δύο θύματα τσακώθηκαν μεταξύ τους πριν ο ένας από αυτούς πέσει νεκρός.

Γείτονες των δύο ανδρών, μίλησαν στο newsit.gr περιγράφοντας τι συνέβη τα πρώτα λεπτά αφού ο τραυματίας κατάφερε να βγει από το σπίτι του. Σύμφωνα με επιχειρηματία της περιοχής, ο άνδρας μπήκε μέσα στο κατάστημά του έχοντας μεγάλο τραύμα στο κεφάλι του και μονωτική ταινία στο κούτελο και ούρλιαζε σε σπαστά ελληνικά «κάλεσε την αστυνομία».

agios panteleimonas

Μετά από λίγη ώρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Άλλος κάτοικος της μικρής γειτονιές του Άγιου Παντελεήμονα που μίλησε για το σοκαριστικό έγκλημα, διευκρίνισε πως η μητέρα του νεκρού, μπήκε στο σπίτι, πριν έρθει η αστυνομία, και είδε τη σορό του παιδιού της. Όπως είναι λογικό, δεν άντεξε και λύγισε.

«Βγήκε έξω και έκλαιγε», τόνισε ο επιχειρηματίας.

Άγιος Παντελεήμονας

Η κατάθεση του Πολωνού τραυματία

Από την πρώτη έρευνα των αρχών, δεν φάνηκα σημάδια διάρρηξης του σπιτιού και έτσι «φουντώνουν» οι υποψίες μήπως οι 2 άνδρες πιάστηκαν στα χέρια.

Στην πρώτη κατάθεση που έδωσε ο Πολωνός τραυματίας στους αστυνομικούς, υποστήριξε πως 4 άτομα μπήκαν με τη βία στο σπίτι και ξεκίνησαν να τους χτυπούν βάναυσα μέχρι που εν τέλει ο Ουκρανός φίλος του έπεσε νεκρός.

agios padeleimonas

Τα κίνητρα των δραστών ή την ταυτότητά τους, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν τα γνωρίζει.

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν πλήθος ηλεκτρικών συσκευών και εξετάζεται αν πρόκειται για προϊόντα που έχουν κλαπεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα και η Μεσσηνία στο διεθνές επίκεντρο της μεσογειακής διατροφής
Στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2025, η Μεσσηνία θα γίνει σημείο συνάντησης επιστημόνων, πολιτικών, σεφ και επαγγελματιών της γαστρονομίας από όλο τον κόσμο, σε δύο ημέρες γεμάτες συζητήσεις, πολιτικές παρεμβάσεις και γαστρονομικές εμπειρίες
Tomorrow tastes Mediterranean
Κάθειρξη 13 ετών και 7 μηνών στον 79χρονο για απόπειρα δολοφονίας του Κοκολογιάννη στο Ηράκλειο - Θα εκτίσει την ποινή σπίτι του λόγω ηλικίας
Ο Στέφανος Κοκολογιάννης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2003 μέσω της συμμετοχής του στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Mission», όπου αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής και κέρδισε 200.000 ευρώ
Ο πρώην παίκτης ριάλιτι, Στέφανος Κοκολογιάννης