Ελλάδα

Αίγινα: Σε αυτό το σπίτι δολοφονήθηκε η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το σπίτι στην περιοχή Πολλές Ελιές στην Αίγινα, όπου δολοφονήθηκε η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου τα ξημερώματα του Σαββάτου (04.06.2022), εξασφάλισε το newsit.gr.  

Η 73χρονη ηθοποιός βρέθηκε μπρούμητα, μαχαιρωμένη με μία σακούλα στο κεφάλι, μέσα σε μία “λίμνη” αίματος. 

Νωρίτερα, στις 02:30 τα ξημερώματα, η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί για διατάραξη κοινής ησυχίας επειδή ακουγόταν φασαρία από το σπίτι, με αποτέλεσμα να προσαχθεί ο γιος της ηλικιωμένης Σ.Β., ο οποίος αυτή τη στιγμή κρατείται στην Ασφάλεια Πειραιά και θεωρείται ο Νο1 ύποπτος για τη δολοφονία της.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr

aigina

aigina

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Χαλάει» ο καιρός από τη Δευτέρα: Καταιγίδες σε Ήπειρο, Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα – Νέα πτώση της θερμοκρασίας
Η πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών - Υψηλός κίνδυνος για φωτιά σε 17 περιοχές - Πότε θα κοπάσουν τα φαινόμενα και πότε θα αρχίσει να ανεβαίνει και πάλι η θερμοκρασία
Άνδρας