Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με δράστη έναν 57χρονο

Την έβριζε και τη χτύπαγε ακόμα και όταν το μισό της σώμα κρεμόταν έξω από το παράθυρο

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στην Αλεξανδρούπολη, μία 50χρονη κατήγγειλε το σύντροφό της για ξυλοδαρμό και απειλές με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (09.12.2024) στην Αλεξανδρούπολη σε σπίτι στην οδό Ψαρών .

Το θύμα, ανέφερε στους αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, ότι ενώ βρισκόταν σπίτι καβγάδισε με τον σύντροφό της για προσωπικές διαφορές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αρχικά ο 57χρονος δράστης της επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια τη χτύπησε με γροθιές και σφαλιάρες, επανειλημμένα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο άνδρας την έπιασε από το λαιμό, άνοιξε το παράθυρο, την έσπρωξε και ενώ το μισό της σώμα κρεμόταν έξω από το παράθυρο, συνέχισε να την πιέζει στο κεφάλι, να την απειλεί και να τη βρίζει.

 

Αστυνομικοί μετέφεραν τη γυναίκα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και παρέμεινε για νοσηλεία και ιατρική παρακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 28
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων