Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Άλλοι δυο νεκροί από κορονοϊό – Ένας 42χρονος από την Χαλκιδική και μια 85χρονη στην Αθήνα

Άλλοι δυο νεκροί από κορονοϊό – Ένας 42χρονος από την Χαλκιδική και μια 85χρονη στην Αθήνα

Στους 81 οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα. 42χρονος από την Χαλκιδική νοσηλευόταν από τις 29 Μαρτίου στο ΑΧΕΠΑ και μια 85χρονη γυναίκα στον Ευαγγελισμό.

Άλλοι δυο άνθρωποι έπεσαν θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα. Ένας άνδρας 42 ετών από την Χαλκιδική, άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Μια 85χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Έτσι, οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα φτάνουν τους 81.

Ο 42χρονος άνδρας νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ από την Κυριακή 29 Μαρτίου, αφού προηγήθηκε νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο. Το κρούσμα επιβεβαιώθηκε μετά από 2 τεστ.

Ο 42χρονος είναι το πρώτο θύμα του κορονοϊού στη Χαλκιδική και με μεγάλη οδύνη τον αποχαιρέτισε ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς. 

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ σήμερα έναν φίλο και συγχωριανό μου, μα πάνω από όλα έναν νέο άνθρωπο, που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Όσοι τον ξέραμε, θα θυμόμαστε για πάντα το χαμόγελό του. Πάλεψε σκληρά αλλά η μάχη με τον κορονοϊό αποδείχθηκε άνιση.

Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν θα μας επιτρέψουν να τον αποχαιρετήσουμε, όπως θα του έπρεπε. Στο τελευταίο του ταξίδι θα μπορέσουν να τον συνοδεύσουν τουλάχιστον οι δικοί του άνθρωποι, καθώς το διάστημα που έπρεπε να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό έληξε και είναι καλά στην υγεία τους.
Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του».

πηγή: grtimes.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις