Ελλάδα

Ανάκληση κονσέρβας ψαριού από τον ΕΦΕΤ

Τη διακίνηση κονσέρβας ψαριού (Κολεοί Ακέφαλοι Αλίπαστοι), που περιείχαν ισταμίνη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από το επιτρεπτό όριο διαπίστωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου του ΕΦΕΤ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση πρόκειται για αλίπαστους κολεούς ακέϕαλους σε λευκοσιδηρά κυτία, με666 την εμπορική επωνυμία «ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ – ΚΟΛΕΟΙ ΑΚΕΦΑΛΟΙ ΑΛΙΠΑΣΤΟΙ», σε συσκευασία των 600 γρ και 850 γρ, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 10/2015 και με αριθμό παρτίδας LΚ02084m. Το προϊόν παρασκευάζεται στη Λήμνο από την επιχείρηση ΑΦΟΙ ΣΑΡΙΚΛΗ Ο.Ε. «ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ», στην οποία και έγινε ο έλεγχος.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση απόσυρση / ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την επιχείρηση, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα καλεί όσους καταναλωτές έχουν στη κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν να μην το καταναλώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποσύρεται από την αγορά εμφιαλωμένο νερό

Ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για την απόσυρση σοκολατούχου γάλακτος

Ανάκληση αναψυκτικού πορτοκαλάδας από τον ΕΦΕΤ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι μικροδορυφόροι της Ελλάδας ξεκίνησαν να παράγουν έργο – Δείτε φωτογραφία από την υποδοχή της Belharra
«Εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που μας δίνει το διάστημα - Η Ελλάδα περνάει από το σχεδιασμό στην πράξη», λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου
Φρεγάτα 6
Δύο χρόνια προετοίμαζε την εξαφάνισή της η 16χρονη Λόρα - Στη Γερμανία στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της
Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η 16χρονη κατάφερε να φύγει από την Ελλάδα χρησιμοποιώντας πλαστό διαβατήριο με τα στοιχεία της μητέρας της με την οποία μοιάζουν αρκετά
Η 16χρονη Λόρα 10