Ελλάδα

Ανακοίνωση Σάμπυ Μιωνή: Οι καταγγελίες μου είναι απολύτως ακριβείς

Σε ανακοίνωσή του, ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «οι καταγγελίες που περιέχονται στο πρόσφατο υπόμνημα μου προς την αξιότιμη κυρία ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου είναι φυσικά απολύτως ακριβείς και αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι έπεσα θύμα εκβίασης από μία εγκληματική συμμορία».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Αυτό που, προφανώς εκ παραδρομής, παρουσιάστηκε από μερίδα του τύπου, ότι δηλαδή δήλωσα στο ανωτέρω υπόμνημά μου ότι η συνάντηση μου με τον κατηγορούμενο Παπαγγελόπουλο και τον Νίκο Παππά έλαβε χώρα μετά από πιέσεις του Κράτους του Ισραήλ, είναι απολύτως ανακριβές. Όπως είναι αυτονόητο, το Κράτος του Ισραήλ, δεν αναμειγνύεται στην επίλυση ιδιωτικών διαφορών, όπως αυτή που είχα με τον Ιωάννη Φιλιππάκη και τον Αλέξανδρο Τάρκα.

Click4More: Νέες καταγγελίες Μιωνή κατά Παπαγγελόπουλου

Αντιθέτως, αυτό που πραγματικά έγινε είναι, ότι η συνάντηση έλαβε χώρα μετά από απαίτηση του Ιωάννη Φιλιππάκη προς τον Δημήτριο Παπαγγελόπουλο, ο οποίος, όπως προκύπτει και από τους διαλόγους, είχε συναντηθεί την προηγούμενη ημέρα με τον κ Παππά.

Όλα τα άλλα σενάρια, αποσκοπούν στο να θολώσουν τα νερά μιας πολύ βρόμικης πράξης εκβίασης, που ελπίζω να διαλευκανθεί πλήρως στο Ειδικό Δικαστήριο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας
Ο 17χρονος Πολωνός που συνελήφθη στην Κατερίνη σκότωσε την 16χρονη και μετά έκανε αναρτήσεις από το κινητό της - «Βλέπουν» συνεργούς οι Αρχές
«Αν γυρίσω σε 5 λεπτά, θα έχω τσακωθεί άγρια μαζί του» ήταν τα τελευταία λόγια της νεαρής κοπέλας στη μητέρα της πριν συναντήσει τον 17χρονο δολοφόνο της
Το 16χρονο θύμα δολοφονίας