Ελλάδα

Ανέστης Βλάχος: Ακολούθησε τον δρόμο της εκκλησίας και χειροτονήθηκε κληρικός ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού

Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου και συνονόματος του αείμνηστου ηθοποιού αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της εκκλησίας και χειροτονήθηκε κληρικός.

Ο Ανέστης Βλάχος, εγγονός του γνωστού ηθοποιού είχε αποφασίσει πριν από δυο χρόνια να ταχθεί ακόμα πιο πολύ στο πλευρό της εκκλησίας και μετά πήρε και την απόφαση να γίνει κληρικός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο θάνατος του αγαπημένου του παππού και μέντορα του, Ανέστη Βλάχου τον συγκλόνισε και τον έκανε να αποφασίσει να έρθει ακόμα πιο κοντά στην εκκλησία.

Τελικά πριν λίγο καιρό πήρε την απόφαση να υπηρετήσει ολοκληρωτικά την εκκλησία μέσα από τη θέση του κληρικού. Πριν από λίγες εβδομάδες ενσωματώθηκε και επίσημα στους κόλπους της εκκλησίας και έγινε η κουρά του από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο.

Ο εγγονός του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου άλλαξε και το μικρό του όνομά του και πλέον ονομάζεται Αυγουστίνος.

Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι ο πατέρας Αυγουστίνος τοποθετήθηκε ως κληρικός από τον Μητροπολίτη Γαβριήλ στην Αγία Μαρίνα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η επιλογή της συγκεκριμένης μητρόπολης έχει άμεση συναισθηματική σημασία για τον Ανέστη Βλάχο, καθώς εκεί λειτουργεί ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης, ο οποίος ήταν στενός φίλος του παππού του.

«Καλή δύναμη στο δύσβατο δρόμο σου»

Ο πατέρας του Ηρακλής Βλάχος είχε ανακοινώσει στις 15 Ιουνίου μέσα από τη σελίδα του στο facebook ότι ο γιος του και εγγονός του γνωστού ηθοποιού χειροτονήθηκε κληρικός και έλαβε το όνομα Αυγουστίνος.

 

«Ο γιος μου Ανέστης χειροτονήθηκε πρόσφατα κληρικός και έλαβε το όνομα Αυγουστίνος. Σήμερα γιόρτασε για πρώτη φορά το νέο του όνομα. Άξιος, να σε χαιρόμαστε και καλή δύναμη στον δύσβατο και ανηφορικό δρόμο που διάλεξες», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Ηρακλής Βλάχος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Τα βασανιστήρια που κάνουν οι αυτόκλητοι «τιμωροί παιδόφιλων» στα θύματά τους – «Για να δούμε χορεύεις;» και μετά ξύλο
Στα social media καταγράφονται αντιδράσεις, απειλές και εξηγήσεις από τις σκοτεινές ομάδες, που δρουν ανενόχλητες σε Βόλο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Θεσσαλονίκη: Τα βασανιστήρια που κάνουν οι αυτόκλητοι «τιμωροί παιδόφιλων» στα θύματά τους – «Για να δούμε χορεύεις;» και μετά ξύλο
Αφού έστησαν ενέδρα στον 14χρονο και τον σάπισαν στο ξύλο στον Χολαργό, πανηγύριζαν στα social media με το μαχαίρι της επίθεσης
«Άρχισαν να τον μαχαιρώνουν 2 φορές στο γλουτό, μια στην κοιλιά και 3 στο μπούτι, δεν έχασε τις αισθήσεις του» λέει στο newsit.gr φίλη του θύματος που δέχτηκε την επίθεση
Δράστες Χολαργός
Ταυτοποιήθηκαν όσοι αγρότες συμμετείχαν στα επεισόδια σε Ηράκλειο και Χανιά - Αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες
Κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, οπλοφορία - οπλοχρησία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατα συρροή και κατά συναυτουργία, φθορές κατά συρροή, διατάραξη κοινής ειρήνης και παρακώλυση συγκοινωνιών
Επεισόδια στα Χανιά
Ανανεώθηκε πριν 12 λεπτά
120
Νεκρός ο 40χρονος στην Κρήτη που είχε εγκλωβιστεί στο φαράγγι του Αμπά - «Μπορεί να ζούσε εάν είχε έρθει το ελικόπτερο από την αρχή»
Η επιχείρηση διάσωσης είχε ξεκινήσει από χθες το απόγευμα, όμως εξαιτίας του δύσβατου σημείου στο οποίο είχε παγιδευτεί ο άνδρας, οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν εγκαίρως
κρήτη