Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

Αντιεξουσιαστές έδειραν φαντάρο στο Μοναστηράκι

Επεισόδιο σημειώθηκε στο Μοναστηράκι όπου πραγματοποίησαν ξεχωριστή συγκέντρωση αρκετοί αντιεξουσιαστές.

Πιο αναλυτικά μία ομάδα Κύπριων φαντάρων περνούσε από το σημείο, όπου ομάδα αντιεξουσιαστών πραγματοποιούσε ξεχωριστή συγκέντρωση στο Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επτά φαντάροι φορούσαν πολιτικά ρούχα και οι αντιεξουσιαστές τους επιτέθηκαν θεωρώντας πως είναι άντρες της Ασφάλειας.

Μάλιστα ξυλοκόπησαν άγρια έναν από τους φαντάρους. Η αστυνομία επενέβη και προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον νεαρό από την Κύπρο που ξυλοκοπήθηκε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΩΑΝΝΑ ΘΥΜΟΥΛΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκλεισμένο το κέντρο της Αθήνας από τις συγκεντρώσεις αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ποιοι σταθμοί του μετρό κλείνουν το Σάββατο

Aπαγορεύει τις αυριανές πορείες της Χρυσής Αυγής και της ΚΕΕΡΦΑ η αστυνομία

Μισθοί πείνας στην Ελλάδα του 2013! Ολοταχώς… πίσω στο 2000! «Βουτιά» 10% για τον κατώτατο μισθό

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο εντολέας μου δεν μετέφερε κανένα απειλητικό μήνυμα σε βάρος της», λέει ο δικηγόρος του εφέτη που συναντήθηκε με την Μαρία Καρυστιανού
«Σε μια ψευδή καταγγελία, την Μαρία Καρυστιανού θα την αντικρούσω θεσμικά. Ξυπνησε ο εφετης και ειπε να παω να απειλήσω την κ καρυστιανού;»
Η Μαρία Καρυστιανού 5
Συγκλονίζει ο φίλος του 38χρονου που πνίγηκε στη Χαλκιδική: «Να πίνετε μαζί καφέ και μέσα σε μια ώρα να βρίσκεσαι στο νεκροτομείο για ταυτοποίηση»
Οι συγγενείς και οι φίλοι του 38χρονου κάνουν λόγο για έναν δραστήριο άνθρωπο, καλό αναβάτη μηχανής και κολυμβητή χωρίς να μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η αιτία θανάτου του είναι πνιγμός
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική
2