Ελλάδα

Από την τσέπη τους θα πληρώνουν οι ασφαλισμένοι του ΟΠΑΔ τους γιατρούς

Αναστέλλουν τις συμβάσεις τους με τον ΟΠΑΔ όλοι οι ιδιώτες γιατροί κι έτσι όλοι οι ασφαλισμένοι του δημοσίου θα πρέπει να πληρώνουν από σημερα, από την τσέπη τους την επίσκεψη στους γιατρούς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πάνω από 350 εκατ. ευρώ χρωστά ο ΟΠΑΔ στους γιατρούς του ΙΣΑ γι αυτό και ο σύλλογος αποφάσισε την αναστολή – επίσχεση των συμβατικών υποχρεώσεων όλων των συμβεβλημένων ιατρών έναντι του ΟΠΑΔ και καλεί όλα τα μέλη του να δέχονται όλους τους ασφαλισμένους του Δημοσίου εισπράττοντας από αυτούς τις προβλεπόμενες από το νόμο ελάχιστες αμοιβές κατά πράξη και περίπτωση, χορηγώντας αντίστοιχα Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα