Ελλάδα

Από το μεσημέρι εξασθενεί η κακοκαιρία – Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Υποχωρεί σιγά σιγά το κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε τις προηγούμενες ώρες τη χώρα. Σταματούν οι βροχές και οι καταιγίδες και η ηλιοφάνεια... επιστρέφει. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σύμφωνα άλλωστε και με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε χθες η ΕΜΥ, από τις πρωινές ώρες σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και στις υπόλοιπες περιοχές, αλλά είναι πιθανόν πρόσκαιρα να επηρεαστούν τα Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός αναμένεται… ανοιξιάτικος, με θερμοκρασίες που κατά τόπους μπορεί να φτάσουν και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες όποτε στη δυτική και κεντρική Μακεδονία είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και χιονια στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -1 (μείον 1) έως 12 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες στα νότια. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 5 έως 16 βαθμούς κελσίου. στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: μέχρι τις πρωινές ώρες νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές στην ανατολική στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα γρήγορα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 8 έως 15 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: τις πρωινές ώρες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: νωρίς το πρωί νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς για λίγο ισχυρές. τα φαινόμενα γρήγορα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.
άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα το πρωί αυξημένες. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένος στη Θεσσαλονίκη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και χτύπησε 9 σταθμευμένα οχήματα - Δύο ελαφρά τραυματίες
«Ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο, τρέξαμε αμέσως και είδαμε τα αυτοκίνητα μας κατεστραμμένα - Χτύπησε και δύο πεζούς που ευτυχώς είναι καλά» λέει ιδιοκτήτης αυτοκινήτου που υπέστη ζημιές από την καραμπόλα
Θέρμη
Πειραιάς: Τέσσερις ανήλικοι προσπάθησαν να κλέψουν αυτοκίνητο με λοστό – «Κρεμάστηκαν όλοι μαζί πάνω στην πόρτα και την τραβούσαν»
Τέσσερις ανήλικοι επιχείρησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας να ανοίξουν σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Πειραιά χρησιμοποιώντας λοστό....
Η στιγμή που ο δράστης να παραβιάσει με αυτοκίνητο λοστό
Η καθηγήτρια που πέθανε από εγκεφαλικό είχε κάνει αναφορά στο υπουργείο Παιδείας - Μαθητές της πέταγαν μπουκάλια και την έβριζαν
Στην αναφορά της τόνιζε πως κατάσταση έθετε σε κίνδυνο και τη σωματική της ακεραιότητα και γι' αυτόν τον λόγο ζητούσε την άμεση παρέμβαση της αρμόδιας Διεύθυνσης
Η καθηγήτρια στην αναφορά της κατήγγειλε περιστατικά μπούλινγκ εναντίον της 55