Ελλάδα

Απομακρύνονται ανενεργά περίπτερα από τον δήμο Πειραιά

Συνεχίζεται, στον δήμο Πειραιά, η απομάκρυνση ανενεργών περιπτέρων, τα οποία καταλάμβαναν κοινόχρηστους χώρους και αποτελούσαν εστίες μόλυνσης.

Συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στη Β΄ και στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, όπου απομάκρυναν τα ανενεργά περίπτερα.

Ο αντιδήμαρχος Πειραιά Αλέξανδρος Αργουδέλης, σε δήλωσή του τόνισε πως ο δήμος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απομακρύνει τα ανενεργά περίπτερα, σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία. «Από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα η δημοτική Αρχή, έχουν απομακρυνθεί 90 ανενεργά περίπτερα και από τις πέντε δημοτικές κοινότητες. Η απομάκρυνση των περιπτέρων είναι σημαντική, καθώς συμβάλλει μεταξύ άλλων, στη λειτουργική βελτίωση της πόλης μας. Στόχος μας είναι να απομακρύνουμε αυτές τις εστίες μόλυνσης από τους δρόμους του Πειραιά και παράλληλα να απελευθερωθεί κοινόχρηστος χώρος για τους δημότες» επεσήμανε ο κ. Αργουδέλης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία Erminio: Απόκοσμες εικόνες από την αφρικανική σκόνη στην Κρήτη, αποπνικτική ατμόσφαιρα σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά
Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην Κρήτη εκτοξεύθηκαν σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας τα 1000 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα
Η Κρήτη έγινε «κόκκινη» από την αφρικανική σκόνη