Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποστολή βοήθειας από τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην πληγείσα Θεσσαλία

Αποστολή βοήθειας από τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην πληγείσα Θεσσαλία

Κατέφθασε στη Λάρισα η βοήθεια που προφέρει ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Ειδικά ναυλωμένο φορτηγό μετέφερε από την Αθήνα 9 παλέτες με είδη καθαρισμού και ατομικής υγιεινής, τα οποία παραδόθηκαν στην περιφέρεια Θεσσαλίας, ώστε να διανεμηθούν στους πληγέντες.

«Ο Ευάγγελος Σπανός μας δίδαξε την προσφορά προς τον συνάνθρωπο, μας έμαθε πως το να προσφέρεις είναι ευτυχία. Συνεχίζουμε τα βήματα του Ιδρυτή μας, στο δρόμο της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη και όσους μεριμνούν για εκείνους που έχουν ανάγκη. Σήμερα στεκόμαστε στο πλευρό των πληγέντων συμπολιτών μας στη Θεσσαλία, συμβάλλοντας με όση δύναμη έχουμε στην ανακούφισή τους», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Γιώργος Ευ. Σπανός.

Με πίστη στην αξία της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, ο Όμιλος υποστηρίζει δεκάδες φορείς, με έμφαση σε εκείνους που φροντίζουν ευάλωτους πληθυσμούς όπως τα παιδιά.

Η πολιτική κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ επικεντρώνεται σε δράσεις αλλά και ενέργειες στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, σε συνεργασία με δημόσιους φορείς σε εθνικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο, ιατρικούς συλλόγους, επιστημονικές εταιρείες, και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ενώ διευρύνεται και σε πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης, με δωρεές και παροχή υπηρεσιών.

Ο Ευάγγελος Σπανός συνήθιζε να λέει: «Η επιτυχία είναι το αντάλλαγμα για αυτούς που μοχθούν. Η ευτυχία είναι το αντάλλαγμα για όσους προσφέρουν». Στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κάνουν καθημερινά πράξη τη φιλοσοφία του.

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 6966313.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις