Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Απόστολος Γκλέτσος – κύκλωμα κοκαΐνης: Οι διάλογοι με τον λιμενικό που κατηγορείται

Απόστολος Γκλέτσος – κύκλωμα κοκαΐνης: Οι διάλογοι με τον λιμενικό που κατηγορείται

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν διάλογοι μεταξύ των κατηγορούμενων στην υπόθεση «ντελίβερι» ναρκωτικών, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο Απόστολος Γκλέτσος (ο ίδιος το αρνείται).

Πρόκειται για συνομιλίες που περιλαμβάνονται στην δικογραφία της υπόθεσης, στις οποίες ακούγεται ο λιμενικός να μιλά με ένα άλλο άτομο στο τηλέφωνο.

Αυτό το άλλο άτομο λέγεται πως είναι ο Απόστολος Γκλέτσος.

Θέλω δύο τώρα, αλλά είναι η μάνα μου στο μπαλκόνι. Μπορείς να κάνεις κάτι να μη σε δει;» λέει – σύμφωνα πάντα με τις κατηγορίες – ο Απόστολος Γκλέτσος, για να πάρει την απάντηση  «Ναι. Θα το φροντίσω. Θα το κοιτάξω».

Ο κοριός κατέγραψε επίσης και έναν διάλογο, στον οποίο ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας φέρεται να λέει «θέλω να πιω ενάμιση και να πληρώσω». Δίνει οδηγίες για το πως δε θα γίνει αντιληπτός ο λιμενικός αφού η μητέρα του έχει τοποθετήσει κάμερες περιμετρικά του σπιτιού. Γι αυτό λέει «τοίχο – τοίχο». Μάλιστα το ρίσκο ήταν μεγάλο, γι αυτό ο λιμενικός ακούγεται να λέει «έχε τον νου σου ότι μεγαλώνω τρία παιδιά. Δεν αξίζει τον κόπο, έτσι».

Αρνείται τα πάντα ο Απόστολος Γκλέτσος

Από τη μεριά του Απόστολος Γκλέτσος υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, και πως στοχοποιείται λόγω της πολιτικής του δράσης. Μάλιστα δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως έχει δεχτεί και απειλές στο παρελθόν. Για τον ίδιο, τα λεγόμενά του περί μη εμπλοκής αποδεικνύει το ότι δεν έχει κληθεί ακόμα να καταθέσει.

Παραδέχεται πως γνωρίζει τον λιμενικό, ωστόσο όπως λέει αυτό συμβαίνει επειδή η σύζυγός του ήταν υποψήφια 2 φορές με το συνδυασμό του.

«Ως πολιτικό πρόσωπο, υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες, μιλάω με τους πολίτες και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο μιλάω. Αυτό δεν είναι μεμπτό».

Υποστήριξε επίσης πως από 35 χρονών είχε καρδιακά επεισόδια και πάσχει από κολπική μαρμαρυγή, επομένως αν έκανε χρήση κοκαΐνης, θα πέθαινε

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις