Ελλάδα

Άρης Μουγκοπέτρος: Ζω από θαύμα και έχω εφιάλτες – Δεν θέλω ούτε να δω ζωγραφιστό τον «φίλο» που μου έδωσε την κροτίδα

«Έχω υποστεί σοβαρή ζημιά στο μάτι μου, δεν βλέπω από το ένα μάτι, βλέπω μόνο 10%» είπε ο μουσικός για τον τραυματισμό του από κροτίδα

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε περιέγραψε ο μουσικός Άρης Μουγκοπέτρος, ο οποίος έχασε δύο δάχτυλα στο ατύχημα που είχε με την κροτίδα που έσκασε στα χέρια του σε εκδήλωση στην Αχαΐα τον περασμένο Απρίλιο.

«Ζω από θαύμα» τόνισε ο Άρης Μουγκοπέτρος μιλώντας στο «Buongiorno» στο Mega το πρωί της Δευτέρας (12.5.25) για το ατύχημα με την κροτίδα, επισημαίνοντας πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα και θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του ή να πάθουν κακό και άλλοι άνθρωποι.

«Αν αυτό που κρατούσα στα χέρια μου ήταν χιλιοστά πιο κάτω θα μου είχε πάρει το κεφάλι. Αν έπεφτε κάτω θα μπορούσε να σκοτωθεί κάποιος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, «χρειάστηκα βοήθεια ψυχολογική, γιατί είχα υποστεί μετατραυματικό σοκ. Είχα και έχω εφιάλτες. Ακούω συνέχεια στα αυτιά μου το μπαμ».

 

Για τον σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι και τον ακρωτηριασμό των δύο δαχτύλων του σημείωσε πως «ο γιατρός μου έχει δώσει ελπίδα, έχω τεράστια αισιοδοξία για το χέρι μου, δεν θα συμβιβαστώ με κάτι μέτριο». Ενώ σχολίασε πως «παρότι είναι δύσκολα τα πράγματα, θα ήθελα του Αγίου Δημητρίου, να μπορέσω να παίξω ένα τραγούδι για τη μητέρα μου, τη γυναίκα μου και την κόρη μου που γιορτάζουν».

«Τα δάχτυλα που τραυματίστηκα είναι αυτά με τα οποία κάνουμε τον σταυρό μας. Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο. Ο Θεός με γλίτωσε από χειρότερα», σχολίασε.

Όσον αφορά το μάτι του, είπε πως η ζημιά που έχει υποστεί είναι σοβαρή. «Δεν βλέπω από το ένα μάτι, βλέπω μόνο 10%», επισήμανε.

Για τον φίλο του που του έδωσε την κροτίδα, η οποία και έσκασε στα χέρια του, είπε πως δεν του έχει ζητήσει ούτε μία συγγνώμη.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι έτρεξαν για μένα και ενδιαφέρθηκαν μόνο τρία άτομα. Άλλοι δεν έτρεξαν ποτέ και δεν έχουν πει ούτε μία συγγνώμη, ακόμα και σήμερα. Δεν θέλω ούτε να τον δω ζωγραφιστό τον “φίλο” που μου έδωσε την κροτίδα», ανέφερε, επισημαίνοντας ότι η υπόθεση έχει λάβει τη νομική οδό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρίσσα Λαιμού: Σήψη από δάγκωμα εντόμου «έδειξε» ως αιτία θανάτου η νεκροψία – «Την έστειλαν σπίτι ενώ είχαν τη διάγνωση»
Η σορός της Μαρίσσας Λαιμού θα επιστραφεί στην οικογένεια της σήμερα, ώστε να γίνει η κηδεία της, πριν την ταφεί στον οικογενειακό τάφο στην Αθήνα
Μαρίσσα Λαιμού 1
Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα πληρώσει πρόστιμο 1.200 ευρώ και θα του αφαιρέσουν το δίπλωμα για 1 μήνα – Βίντεο λίγα λεπτά μετά το τροχαίο
Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο που δείχνει το αυτοκίνητο του Βασίλη Μπισμπίκη να κινείται με χαμηλή ταχύτητα λίγα λεπτά μετά το τροχαίο
Ο Βασίλης Μπισμπίκης
4
Έρχονται ισχυροί άνεμοι, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη λέει ο Γιάννης Καλλιάνος
«Η κακοκαιρία αυτή είναι μια τυπική κακοκαιρία της εποχής που κάθε χρόνο βιώνουμε, πολλές φορές. Όμως χρειάζεται μια προσοχή όταν δούμε ότι στην περιοχή μας ξεκινούν έντονα φαινόμενα»
Βροχή στην Αθήνα 1