Ελλάδα

Αρσάκειο: «Το παιδί μου επέστρεφε με σημάδια και η δασκάλα του έλεγε πως φταίει αυτό» – Τι καταγγέλλει μητέρα

Μια μητέρα ενός 7χρονου αγοριού που υπήρξε μαθητής του Αρσάκειου μίλησε για όσα πέρασε το παιδί της το οποίο και τελικά αναγκάστηκε να φύγει από το συγκεκριμένο σχολείο.

Τα όσα αποκαλύπτει η μητέρα του είναι ανατριχιαστικά μιλώντας στην εκπομπή Live News.  «Εμένα ο γιος μου πήγαινε στη Β’ Δημοτικού. Από τη αρχή της χρονιάς είχαμε αντιληφθεί πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα στη τάξη του αλλά λόγω της πανδημίας πιστεύαμε πως το παιδί θα φτιάξει. Αντιθέτως, εγώ σαν μητέρα έδινα πίστωση χρόνου. Το παιδί μου ερχόταν με σημάδια στο πρόσωπο και στον λαιμό. Τον δείρανε, δεν ήθελα να πάει στο σχολείο».

Στη συνέχεια, η μητέρα δήλωσε πως πήγε στη διεύθυνση του σχολείου για να μιλήσει για το περιστατικό και κανείς δεν έκανε τίποτα.

«Εγώ πήγα στη διευθύντρια και δεν είδα να γίνεται κάτι. Το παιδί μου δεν εμπιστευόταν τη δασκάλα γιατί γινόταν μπροστά της και εκείνη του έλεγε ‘’φταις εσύ’’. Το παιδί το πήρα από το σχολείο γιατί δεν προστατεύει σε τίποτα το σχολείο. Δεν ήθελε το παιδί μου να ξαναπάει σε αυτό το σχολείο και αναγκάστηκα να του πω να χτυπήσει και εκείνο. Ντρέπομαι γιατί εγώ τους είχα μάθει όταν γίνεται κάτι να πηγαίνουν να το λένε. Αλλά με φτάσανε εκεί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άνοιξαν ξανά τα χειρουργεία στο «Ελπίς» – Κανένα τεχνικό πρόβλημα μετά την καταγγελία εργαζομένων
Σε όσους εκτέθηκαν στην ακτινοβολία έχει δοθεί τριήμερη αγωγή με κολλύρια και αλοιφές, καθώς τα συμπτώματα που έχουν εκδηλώσει είναι μέχρι στιγμής ελαφρύς κνησμός και φωτοευαισθησία
Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ»
«Η Εισαγγελία Αιτωλοακαρνανίας έδρασε χωρίς καθυστέρηση» λένε εισαγγελικές πηγές για τη δολοφονία του 95χρονου από τον 67χρονο στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας
Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, στις καταθέσεις τους τα δύο παιδιά του δράστη είχαν κατηγορηματικά αποκλείσει ότι ο αδελφός τους κακοποιούσε τον πατέρα τους
Περιπολικό έξω από το σπίτι όπου ο 67χρονος πρώην αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 95χρονο πατέρα του 6