Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΣΕΠ: Οι πίνακες της Προκήρυξης για την θέση στο Υπουργείο Παιδείας

ΑΣΕΠ

Καταρτίσθηκαν οι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων για την Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση θέσης στο Υπουργείο Παιδείας. Τι ισχύει.

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης  για την πλήρωση θέσης ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας, καταρτίσθηκαν, από το 2ο Ειδικό  Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (2ο ΕΙ.Σ.Ε.Π.), οι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων.

Οι πίνακες του ΑΣΕΠ

Συγκεκριμένα, καταρτίσθηκαν για τη θέση ευθύνης “Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης”.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση στο ΑΣΕΠ από την Τετάρτη 9-5-2018. Η προθεσμία ισχύει έως και την Παρασκευή 11-5-2018 και ώρα 14:00. Η υποβολή γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου  (www.asep.gr).

Στον ιστότοπο του Οργανισμού έχει αναρτηθεί  Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης. Αφορούν στη συμπλήρωση και την υποβολή ένστασης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100) τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00.

Δείτε εδώ τους πίνακες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις