Ελλάδα

ΑΣΕΠ Προκήρυξη 11Κ/2017: Πότε αρχίζει και πότε λήγει η προθεσμία

Η 11Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ αφορά την κάλυψη 30 θέσεων στην Τράπεζα της Ελλάδος. Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 11Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 26/4-8-2017/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα (30) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος. 

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Πουλίου 6, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠαποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τους τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 31 Αυγούστου 2017 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις  15 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 19ης Σεπτεμβρίου 2017, ημέρας Τρίτης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με μωρό 5 μηνών που ξεψύχησε στο κρεβάτι των γονέων του – «Ξυπνήσαμε και βρήκαμε την μικρή παγωμένη»
Η οικογένεια κανόνιζε τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών της αλλά η χαρά μετατράπηκε σε τραγωδία - Τα αίτια του θανάτου αναμένεται να δείξει η εξέταση του ιατροδικαστή
Θρίλερ με μωρό 5 μηνών που ξεψύχησε στο κρεβάτι των γονέων του – «Ξυπνήσαμε και βρήκαμε την μικρή παγωμένη»
Γιώργος Μαζωνάκης: «Αν θες καριέρα πέρνα από το καμαρίνι του, έλεγαν από την παραγωγή στον 21χρονο» λέει τραγουδίστρια που συνεργάστηκε μαζί τους
O δικηγόρος του 22χρονου τονίζει πως «υπάρχει και άλλος μάρτυρας που θα επιβεβαιώσει τη μήνυση. Ο εντολέας μου προσπαθεί να αποδείξει ό,τι έχει ζήσει»
Γιώργος Μαζωνάκης
2,5 χρόνια φυλακή στον καθηγητή με την κβαντική μηχανή από τα Χανιά που έπεισε την οικογένεια του εξαφανισμένου γιατρού ότι μπορεί να βοηθήσει
Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίσθηκε στο δικαστήριο επικαλούμενος ασθένεια, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό γι' αυτό και δικάστηκε χωρίς να είναι παρόν
γιατρός