Ελλάδα

Ασφαλιστικό: Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι

Μέχρι την επόμενη Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, παρατείνεται η πανελλαδική αποχή των δικηγορών που άρχισε στις 12 Ιανουαρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφσαλιστικό.

Σήμερα, συνεδρίασε, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών η συντονιστική επιτροπή της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, και συζήτησε τις εξελίξεις σχετικά με το ασφαλιστικό.

Η συντονιστική επιτροπή διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει έως τώρα καμία ουσιαστική ανταπόκριση από την Κυβέρνηση στα αιτήματα του δικηγορικού σώματος για απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και έναρξη ουσιαστικού διαλόγου με τους κοινωνικούς φορείς από μηδενική βάση, αλλά ούτε ανταπόκριση στο αίτημα των δικηγόρων  για   χορήγηση συγκεκριμένων ποσοτικοποιημένων στοιχείων καθώς και της συναφούς αναλογιστικής μελέτης.

Κατόπιν αυτών η συντονιστική επιτροπή αποφάσισε την παράταση της πανελλαδικής αποχής έως και τις 22 Φεβρουαρίου 2016.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση «Χάτσικο» στην Λαμία: Πέθανε ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι του και ο σκύλος δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει
Ο σκύλος ήταν επιθετικός με αποτέλεσμα να κληθεί στο σπίτι εκπαιδευτής και να τον ακινητοποιήσει, προκειμένου να μπουν οι αστυνομικοί μέσα και να εντοπίσουν τον νεκρό ιδιοκτήτη
Dangerous angry dog. Aggressive puppy dog border collie baring teeth fangs looking aggressive dangerous. Guardian growling scary dog ready for attack. Pet infected by rabies. 11