Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Ανήλικοι πλακώθηκαν στο ξύλο μπροστά από σχολείο – Αναζητούνται από την αστυνομία

Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων Ρομά σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο, σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία της περιοχής. Το άγριο επεισόδιο έγινε έξω από σχολείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στις 12:10 το μεσημέρι της Παρασκευής, 3 Νοεμβρίου, η διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Ασπροπύργου κάλεσε την Άμεση Δράση, λέγοντας πως ομάδες ανηλίκων συγκρούονται μεταξύ τους έξω από το σχολείο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, αλλά οι ανήλικοι είχαν διαφύγει και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Αρχικά, κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι οι ανήλικοι που ήταν Ρομά είχαν εισβάλλει με μαχαίρια στο Γυμνάσιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός
Αποκαλύψεις και ερωτήματα για Κουτσόλαμπρο λίγο πριν ανοίξει η κάλπη του 2ου γύρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Τον εγκαλούν ότι το 2016 υπηρέτησε ως μετακλητός επί υπουργίας Κατρούγκαλου όταν οι δικηγόροι της Αθήνας βρίσκονταν σε πολύμηνη αποχή από τα καθήκοντά τους, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό
Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τους «τιμωρούς παιδόφιλων» – Οι επιθέσεις «καρμπόν» με τον άγριο ξυλοδαρμό 48χρονου
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η συνομιλία που είχε ο 48χρονος στα social media ήταν η παγίδα των δραστών που αυτοαποκαλούνται «τιμωροί παιδόφιλων»
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας