Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Ανήλικοι πλακώθηκαν στο ξύλο μπροστά από σχολείο – Αναζητούνται από την αστυνομία

Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων Ρομά σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο, σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία της περιοχής. Το άγριο επεισόδιο έγινε έξω από σχολείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στις 12:10 το μεσημέρι της Παρασκευής, 3 Νοεμβρίου, η διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Ασπροπύργου κάλεσε την Άμεση Δράση, λέγοντας πως ομάδες ανηλίκων συγκρούονται μεταξύ τους έξω από το σχολείο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, αλλά οι ανήλικοι είχαν διαφύγει και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Αρχικά, κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι οι ανήλικοι που ήταν Ρομά είχαν εισβάλλει με μαχαίρια στο Γυμνάσιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξοργιστικό βίντεο με τον σπαραγμό του μωρού στη Θεσσαλονίκη που οι γονείς του το κλείδωσαν στο μπαλκόνι για να κοιμηθούν
Στις εικόνες φαίνεται το μωρό να κουνιέται νευρικά ενώ δεν πηγαίνει κανένας να το βοηθήσει - Οι γονείς συνελήφθησαν από τις αρχές και υποστήριξαν πως άφησαν το μωρό μόνο του στο μπαλκόνι για να δροσιστεί
Σπίτι
21
Η Γλυκερία και ο Αλέκος Ζαζόπουλος ανάμεσα στους Έλληνες καλλιτέχνες που έφυγαν με λεωφορεία από το Ισραήλ για την Αίγυπτο - «Στον δρόμο είδαμε πύραυλο να περνάει από πάνω μας»
Τα λεωφορεία, που αναχώρησαν από το Τελ Αβίβ και μεταφέρουν Έλληνες καλλιτέχνες που βρίσκονταν στο Ισραήλ για συναυλίες, έχουν προορισμό την Αίγυπτο
Γλυκερία
12