Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Τρίτη σύλληψη για την καταδίωξη όπου σκοτώθηκε ο 29χρονος αστυνομικός

Συνελήφθη και τρίτο άτομο που συμμετείχε στην καταδίωξη κλεμμένων αυτοκινήτων, όπου το ένα από αυτά εμβόλισε μηχανή της ΔΙΑΣ στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός.

Πρόκειται για έναν 18χρονο που ήταν σε ένα από τα αυτοκίνητα τα οποία η ΕΛΑΣ τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου 2023 καταδίωκε από την Νίκαια μέχρι τον Ασπρόπυργο, όπου το ένα από αυτά έκανε επικίνδυνο ελιγμό για να ξεφύγει.

Όπως αναφέρει η αστυνομία πρόκειται για άτομο που μαζί με άλλους 3 είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό την κλοπή οχημάτων. Από βραδινές ώρες της 17ης Δεκεμβρίου έως και πρώτες πρωινές ώρες της 18-12-2023, αφαίρεσαν τέσσερα οχήματα από το Πέραμα και τη Νίκαια Αττικής.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και ανέπτυξαν υπερβολική ταχύτητα, πραγματοποιώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς.

Ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου χτύπησε τη μια μηχανή της ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 29χρονος αστυνομικός και να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας.

Σε βάρος του 18χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για αδικήματα της σύστασης και συμμορίας εγκληματικής οργάνωσης, απείθεια, διακεκριμένες κλοπές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για ψευδή κατάθεση ελέγχεται ο Γιώργος Ξυλούρης ή «Φραπές» –  Αυτόφωρο αν δώσει «πράσινο φως» ο Εισαγγελέας
Η πρωτόγνωρη κατάσταση σε επιτροπή του Κοινοβουλίου προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών
Γιώργος Ξυλούρης
Ανανεώθηκε πριν 36 λεπτά
29
Δανός δότης σπέρματος με μεταλλαγμένο γονίδιο: Ένα παιδί είναι νεκρό από καρκίνο και 11 οικογένειες ζουν με τον φόβο για την υγεία των παιδιών τους
Από τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας, το ένα κατέληξε από καρκίνο ενώ μετά από λίγο καιρό νόσησε και το αδελφάκι του
πόδια μωρού
Υψηλά ντεσιμπέλ στην εκδίκαση της αγωγής της Τυχεροπούλου κατά του ΟΠΕΚΕΠΕ - «Ήμουν το μαύρο πρόβατο» λέει η ίδια
Η κ. Τυχεροπούλου έχει «δεχθεί πάρα πολύ λάσπη, η οποία έχει εκτοξευθεί από Προέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και από όλο το σύστημα εντός και εκτός του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ / EUROKINISSI