Ελλάδα

Αθήνα: Χειροπέδες σε δημοτικούς υπαλλήλους για εκβίαση ιδιοκτητών καφέ και εστιατορίων

Οι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων που συνελήφθησαν κατηγορούνται για εκβίαση καταστηματαρχών. Ζητούσαν χρήματα για να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση, οι επιχειρήσεις τους, στην Αθήνα.

Υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας και διοικητικοί υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για εκβιασμό ιδιοκτητών καταστημάτων.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες στην υπόθεση εμπλέκονται πέντε ιδιώτες και εννέα υπάλληλοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άτομα που συνελήφθησαν φέρονται να έρχονταν σε επαφή με ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και τους ζητούσαν ανταλλάγματα για να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση.

Αυτή η ευνοϊκή μεταχείριση προέβλεπε αποφυγή ελέγχων και σβήσιμο παραβάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρεθεί αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά στην κατοχή τους.

Οι επιχειρήσεις της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και μετά το τέλος της αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τις Αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η αδερφή του 17χρονου που δολοφονήθηκε στις Σέρρες - «Ο μικρός μου αδερφούλης δεν προστατεύτηκε, όποιος ξέρει κάτι να μιλήσει»
«Ο αδερφός μου έφυγε αβοήθητος, αυτός ο δολοφόνος κυκλοφορούσε ελεύθερος - Παρακαλώ οποιοσδήποτε χωρίς να φοβάται, αν ξέρει το οτιδήποτε να μιλήσει» λέει η αδερφή του θύματος
Σέρρες
Συναγερμός για την εξαφάνιση-μυστήριο 16χρονης στην Πάτρα - Το ραντεβού με «εξηντάρη», η δεύτερη ανήλικη και η έκκληση της οικογένειας
Η ανήλικη δεν έχει δώσει σημείο ζωής από το πρωί της 8ης Ιανουαρίου και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, την ίδια ημέρα έφτασε με ταξί στην Αθήνα
Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα