Ελλάδα

Δάφνη: Άγνωστος έσπασε τις βιτρίνες 5 καταστημάτων για να τα διαρρήξει

Άγνωστος έσπασε τη νύχτα τις βιτρίνες πέντε καταστημάτων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Δάφνη, για να μπει μέσα και να κλέψει τα χρήματα από τα ταμεία. 

Ο άγνωστος, ο οποίος επέβαινε σε μηχανάκι, στάθμευε μπροστά από τα εν λόγω καταστήματα στη Δάφνη κι έσπαγε τις τζαμαρίες με σφυρί, προκειμένου να μπει στο εσωτερικό τους.

Κατάφερε να διαρρήξει τρία από αυτά και να διαφύγει με άγνωστο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, δεν βρήκε μεγάλα ποσά, ωστόσο, προκάλεσε ζημιές.

Έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων και θεωρείται θέμα χρόνου η ταυτοποίησή του, ενώ ερευνάται εάν είχε συνεργό, με άλλο μηχανάκι, ο οποίος κρατούσε τσίλιες ή τον βοηθούσε.

Πλάνα από το σημείο: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σχολικός σύμβουλος στην «τσιμπίδα» της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος – Βρέθηκε με 400.000 ευρώ που προορίζονταν για σχολεία
Η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος δέσμευσε περιουσιακά στοιχεία συμβούλου σχολικών επιτροπών της Βόρειας Ελλάδας, ο οποίος φέρεται...
Χαρτονομίσματα