Ελλάδα

ΔΕΗ: Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας σε αυτά τα 38 καταστήματα

Σε πέντε ακόμη καταστήματα της ΔΕΗ εφαρμόζεται από χθες το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, από 7:30 πμ – 8:00 μμ.

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των καταστημάτων της ΔΕΗ που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο ανέρχεται πλέον σε 38 και το ποσοστό κάλυψης επί του συνόλου των ενεργών πελατών αγγίζει το 70%.

Πρόκειται για τα καταστήματα Αγρινίου, Ξάνθης, Γλυφάδας, Αγ. Δημητρίου και Ν. Ιωνίας, τα οποία προστέθηκαν στα καταστήματα που ήδη λειτουργούσαν με διευρυμένο ωράριο που είναι τα εξής:

Αθήνας, Κηφισιάς, Πειραιά, Ηρακλείου, Καλλιθέας, Πάτρας, Περιστερίου, Λάρισας, Δυτ. Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Θεσσαλονίκης, Ανατ. Θεσσαλονίκης, Κορωπίου, Καλαμάτας, Κορίνθου, Τρίπολης, Ιωαννίνων, Σερρών, Βόλου, Λαμίας, Σύρου, Ρόδου, Καβάλας, Λέσβου, Ομόνοιας, Παγκρατίου, Κερατσινίου/Νίκαιας, Χανίων, Χαλανδρίου, Αγ. Αναργύρων, Αιγάλεω, Πύργου, Καλαμαριάς, Ελευσίνας.

Εντός του διευρυμένου ωραρίου οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν με ευκολία και ασφάλεια, χωρίς αναμονή για οποιοδήποτε εμπορικό θέμα, όπως αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό (υπογραφή νέου συμβολαίου), διευκρινίσεις για το λογαριασμό τους, αλλαγή τιμολογίου.

Οι πληρωμές στα συγκεκριμένα καταστήματα, από τις 14:00 μμ έως τις 20:00 μμ, γίνονται μόνο με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες και όχι με μετρητά

Παράλληλα, στα συγκεκριμένα καταστήματα, οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετούνται και με ηλεκτρονικό ραντεβού από τις 8:00 πμ έως τις 19:30 μμ. Η υπηρεσία του ηλεκτρονικού ραντεβού είναι διαθέσιμη μέσω της σελίδας της ΔΕΗ https://appointment.dei.gr συνολικά για 75 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ρώσος μοναχός ζούσε επί 3 χρόνια παράνομα στο Άγιο Όρος – Του πέρασαν χειροπέδες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
«Σκόπευα να επιστρέψω το 2022 στην πατρίδα μου αλλά δεν έβρισκα εισιτήριο. Ζούσα όλα αυτά τα χρόνια στην Μονή Αγίου Παντελεήμονος, πλέον θέλω να επιστρέψω …» είπε στην απολογία του
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 2
«Ο Βασίλης ή κάτι είδε ή τον έφαγαν άδικα» λέει ο αδερφός του επιστάτη που δολοφονήθηκε στο κάμπινγκ της Φοινικούντας
«Ήξερα ότι οι επιθέσεις ήταν σε βάρος του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, τώρα που πήρε και τον αδερφό μου, έχω τρελαθεί, γιατί να τον πάρει;», διερωτάται στο newsit.gr ο αδερφός του δολοφονημένου επιστάτη
68χρονος
Όλη η απολογία του 22χρονου συνεργού του διπλού φονικού στη Φοινικούντα - «Τι λες ρε φλώρε; Θα τον κάνω εγω να του φυγει το κλαπέτο»
«Ο 22χρονος Ελληνοβρετανός τρόμαξε γιατί του επιτέθηκαν τρία άτομα και έριξε προς πάσα κατεύθυνση» - Η γνωριμία με τον ανιψιό του θύματος, οι σεξουαλικές επιθέσεις και οι εκβιασμοί
Ο 22χρονος φερόμενος συνεργός του στυγερού εγκλήματος στη Φοινικούντα 2
Χορηγήθηκε λάθος φάρμακο σε καρκινοπαθή στη Λάρισα - Νοσηλεύτρια το αντιλήφθηκε στα μισά της χημειοθεραπείας
Οι γιατροί εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξουν επιπλοκές στην υγεία της γυναίκας, ενώ έχει απομακρυνθεί από την κλινική και υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις
Διάδρομος νοσοκομείου
7
Ισόβια στον οικοδόμο που δολοφόνησε με πολλαπλές μαχαιριές την πρώην συζύγου του στο Μενίδι - «Έλεγε "θα σε σκοτώσω" την ξυλοκοπούσε συνέχεια» λέει η 22χρονη κόρη τους
Συγκλονίζει η μαρτυρία της κόρης του 52χρονου για τη γυναικοτκονία στο Μενίδι - Ο πρόεδρος του δικαστηρίου επισήμανε ότι «όταν συνελήφθη ο οικοδόμος, είπε στον αστυνομικό “καλά της έκανα”»
Το ζευγάρι από το Μενίδι 1