Ελλάδα

ΔΕΘ 2017: O Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ έδωσε το παρών στην Ένστολη Διαμαρτυρία

O Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ έδωσε το παρών στην ένστολη διαμαρτυρία των Σωμάτων Ασφαλείας στη ΔΕΘ 2017, στη Θεσσαλονίκη, η οποία πραγματοποιείται με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ δίνει το παρών σε ένστολη διαμαρτυρία.

Διαβάστε περισσότερα στο onalert

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική