Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Διακόπηκε για την Τετάρτη η δίκη Κορκονέα

Απο την δίκη Κορκονέα στην Άμφισσα. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Απο την δίκη Κορκονέα στην Άμφισσα. ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου θα επαναληφθεί η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και αυτό γιατί …

προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό ζήτημα της εισαγγελέως της έδρας κ.Βλάχου, η οποία έφυγε εσπευσμένα για την Κίνα καθώς απεβίωσε ο σύζυγός της. 

Η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν μιλώντας στο NewsIt εξέφρασε τα συλληπητήριά της προς την κ. Βλάχου για τον χαμό του συζύγου της. 

Το δικαστήριο είχε αδυναμία να συνεχίσει σήμερα τη διαδικασία. Στην έδρα σήμερα στη θέση της κας Βλάχου ανέβηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Χαράλαμπος Λακαφώσης, ο οποίος είπε πως βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αναγγείλει το κόλλημα της εισαγγελέως έδρας.

    Πολιτική Αγωγή και Υπεράσπιση τόνισαν στο δικαστήριο ότι βάσει του νόμου εφόσον έχει ξεκινήσει η αποδεικτική διαδικασία, η Αρχή του Ενιαίου της Εισαγγελίας κάμπτεται και επομένως η δίκη ή πρέπει να συνεχιστεί με την ίδια Εισαγγελική Λειτουργό ή αλλιώς να αναβληθεί και η διαδικασία να ξεκινήσει από την αρχή με άλλη σύνθεση.

    Η δίκη είχε διακοπεί από την περασμένη Παρασκευή, οπότε και κατέθεσε η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου κα Βέρτζιν Τσαλικιάν, πρώτη μάρτυρας της υπόθεσης.

Η υπόθεση εκφωνήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας από την πρόεδρο Α.Παπαβασιλείου στις 20 Ιανουαρίου. Διακόπηκε για τις 22 του μήνα λόγω αιτήματος υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής.

Έτσι η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή με τη συγκλονιστική κατάθεση της μητέρας του Αλέξη. Διεκόπη για να συνεχιστεί την Τετάρτη με την εξέταση του βασικότερου αυτόπτη μάρτυρα του 15χρονου μαθητή στα χέρια του οποίου άφησε τη τελευταία του πνοή ο Αλέξη Γρηγορόπουλος.

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε