Ελλάδα

Διαμαρτυρία μαθητών στο Υπουργείο Παιδείας – Τι διεκδικούν

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί δύο λυκείων του Αμαρουσίου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο το Υπουργείο Παιδείας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από τις 9.30 έως τις 10.00 το πρωί οι μαθητές, οι γονείς και οι εκαιδευτικοί του 8ου και του 9ου Λυκείου, διαμαρτυρήθηκαν για τις κακές συνθήκες κάτω απο τις οποίες γίνεται το μάθημα. Τα δύο Λύκεια συστεγάζονται σε ένα κτίριο με προκάτ αίθουσες. Παρά τις δεσμεύσεις πως θα θα πήγαιναν σε νέο σχολείο αυτό δεν υλοποιήθηκε. Σήμερα αντιπροσωπεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών συναντήθηκε με εκπρόσωπο της Υπουργού Αννας Διαμαντοπούλου, ο οποίος διαβεβαίωσε πως το θέμα θα λυθεί άμεσα. Κατόπιν τούτου διαλύθηκαν ειρηνικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αλεξία Μπακογιάννη: Περπατάω στον δρόμο με τα παιδιά μου και βλέπω απέναντί μου τον Γιωτόπουλο ή τον Κουφοντίνα, τι θα πρέπει να κάνω;
«Κανείς δεν μπορεί να νιώσει την απελπισία και την απόγνωση που αισθάνονται οι συγγενείς των θυμάτων. Κανείς δεν μπορεί να έρθει στη θέση μας»
Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος
Αγία Βαρβάρα: Συμμορία είχε μετατρέψει σπίτι σε «μαγαζί» πώλησης ναρκωτικών – Χειροπέδες σε 4, ο ένας επιτέθηκε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του
Οι δράστες είχαν εγκαταστήσει στην είσοδο του διαμερίσματος τόσο σύστημα καταγραφής με κάμερες, όσο και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με παραθυράκι από όπου πραγματοποιούνταν οι συναλλαγές
Τέσσερις συλλήψεις στην Αγία Βαρβάρα
Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον θάνατο του Μάριου στο Μενίδι: «Αποτυχία της κοινωνίας όταν παιδιά δολοφονούνται σε σχολική γιορτή»
«Ο κατηγορούμενος πυροβολούσε σε όλες τις κατευθύνσεις, αδιαφορώντας ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο. Ξέρει ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο και το αποδέχεται»
O μικρός Μάριος που σκοτώθηκε στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι 12