Ελλάδα

Διάψευση από την αστυνομία για την… κρύπτη με τα 19 εκατ. ευρώ

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο φρόντισε η αστυνομία να διαψεύσει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο σε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό έγινε έρευνα και βρέθηκε κρύπτη με 19 εκατ. ευρώ!

Με επίσημη ανακοίνωση, η Ελληνική Αστυνομία διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία υποστηρίζει ότι τα 19 εκατ. ευρώ, τα οποία συνδέει με πολιτικό του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκαν σε κρύπτη σπιτιού στο Παλαιό Ψυχικό μετά από έρευνα των αστυνομικών και φορολογικών αρχών το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». Με αυτές τις 20 λέξεις η Αστυνομία διαψεύδει πως έγινε έρευνα στο Παλαιό Ψυχικό.

Το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» αναφέρει ότι το ποσό των 19 εκατ. ευρώ βρέθηκε σε κρύπτη μετά από έφοδο 15 αστυνομικών, το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Υποστηρίζει δε ότι οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους φρουρούς που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σπίτι…

Από την πλευρά της, σε ανακοίνωσή της, η εφημερίδα Δημοκρατία αναφέρει πως επιμένει στις πληροφορίες της. “Αναφορικά με τους διάφορους επισπεύδοντες για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας, τους καλούμε να διαβάσουν προσεκτικά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα. Σε κάθε περίπτωση η «δημοκρατία» επιμένει στις πληροφορίες της. Ας μη βιάζονται ορισμένοι να αθωώσουν διεφθαρμένους πολιτικούς διότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Συστήνουμε λοιπόν υπομονή και ψυχραιμία στους ανησυχούντες”, αναφέρει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 28
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων